Cloudbet

Este destul de clar ca punctul unic de vanzare al Cloudbet este metoda sa de plata preferata. La urma urmei, cu greu poti evita mentionarea Bitcoin in momentul in care pasesti prin usile virtuale ale acestei case de pariuri. Totusi, ceea ce este clar este, de asemenea, ca nu se multumesc doar sa se odihneasca pe lauri si sa lase acesta sa fie singurul motiv pentru a-si folosi site-ul.

Acesta este un operator Bitcoin care isi doreste in mod clar sa concureze cu orice fel de site de pariuri atunci cand vine vorba de calitate, de la bonusul de bun venit pana la designul site-ului sau de top. Acest lucru nu numai ca ofera imediat un sentiment clar de profesionalism si clasa, dar o face intr-un mod la fel de distractiv pe cat de elegant. De asemenea, arata cat de mult au de oferit. Si ce anume are de oferit Cloudbet? Ei bine, sa aruncam o privire mai atenta.

Site-ul de pariuri Bitcoin Cloudbet a primit multe laude pentru experienta sa de calitate online. Si este usor de vazut dintr-o privire rapida de ce exista atat de multa hype.

Cloudbet

Bonusuri, pariuri si promotii

De multe ori, casele de pariuri care au nisa par sa creada ca nu trebuie sa depuna acelasi tip de efort pe care il asteptam de la orice site de pariuri online. Cu toate acestea, suntem bucurosi sa spunem ca nu este cazul Cloudbet. Nu numai ca au promotii, dar au si o suma destul de generoasa.

Vom analiza doar un esantion aici, dar ar trebui sa fie suficient pentru a va oferi o idee excelenta despre genul de lucruri de asteptat. Cu toate acestea, nu va mirati daca unele dintre promotiile pe care le discutam aici au fost modificate, inlocuite sau intrerupte, deoarece acest lucru este foarte obisnuit cu sectiunile bonus. Multor site-uri le place sa pastreze aceste pagini proaspete cu noi oferte si mai ales cu promotii sportive, care tind sa fie sensibile la timp prin natura lor.

Pentru a va oferi o idee despre tipul de calitate pe care trebuie sa il asteptati, bineinteles vom prezenta cativa termeni si conditii, intrucat acestea reprezinta o parte importanta a faptului ca merita un bonus. Cu toate acestea, aceasta este menita sa fie o prezentare generala si nu vom include aici termenii si conditiile complete. Toate pot fi gasite pe site-ul Cloudbet in sine.

Cu asta si cu mintea, la fel de bine putem incepe de la inceput cu acel bonus de bun venit pe care l-am mentionat deja. Promotii Cloudbet 100% Bonus BTC Match Match: Acest lucru este putin mai complicat decat bonusurile de bun venit similare, dar totusi suficient de usor de inteles.

Pur si simplu creati si confirmati contul si efectuati primul dvs. depozit, cu o depunere minima de 0,01 BTC. Bonusul dvs. maxim este de 5 BTC. Eliberarea acestor Bitcoins functioneaza prin sistemul lor de puncte de loialitate, la o rata de 0,01 BTC pentru fiecare 800 de puncte de loialitate. Formula punctelor de loialitate este explicata mai detaliat pe site-ul propriu-zis, dar urmeaza un principiu de baza al mizei x scorul de pret pentru casa de pariuri.

Money Back Monday: Principiul acestei promotii este explicat destul de mult in titlul sau. Daca faceti o depunere luni, puteti primi o parte din banii dvs. inapoi daca pierdeti la cazinoul live. Veti primi inapoi 25% din pierderi pana la 50 mBTC.

Cifra de afaceri marti: aceasta este la fel de simpla pe cat se poate. Puteti primi o rotatie gratuita pentru fiecare pariu de 2 mBTC, rotirile gratuite fiind limitate la 100 per jucator.

Poate ca ati observat ca, cu ultimele doua exemple, se intampla un pic de tema. De fapt, puteti obtine bonusuri specifice pentru patru zile din saptamana la Cloudbet, in momentul scrierii. Vom spune ca ar mai fi apreciate cateva promotii la cartile de sport, dar acest lucru este inca departe si este mai mare decat atat de multi dintre concurentii lor.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri