Codere

In anii 2010, Spania a vazut o renastere adecvata in scena pariurilor sale sportive. Brandurile mai vechi incepeau sa incetineasca si un nou val de case de pariuri era gata sa trimita tara in viitor. Codere este un astfel de bookmaker. A fost fondat in 2014 si s-au imbunatatit treptat de fiecare data cand le-am testat software-ul si ofertele.

Dar au ce este nevoie pentru a smulge o parte din piata de la GoldenPark si Wanabet? Desi nu se ofera nimic pe aceasta piata volatila, trebuie sa recunoastem ca o astfel de aparitie este o posibilitate reala. Cititi restul articolului despre Codere pentru a afla de ce avem o astfel de parere.

Tema caselor de pariuri spaniole care opteaza pentru scheme de culori neobisnuite continua, cu abordarea neortodoxa a lui Codere in utilizarea culorilor pentru a atrage jucatorii si pentru a facilita navigarea site-ului. Este interesant de vazut ca verde lime este utilizat numai pentru antet si trei butoane cheie din constructorul de parii din dreapta.

Codere

Verde lime este, la urma urmei, culoarea semnaturii lui Codere. Cu toate acestea, nu in fiecare zi putem vedea ca casele de pariuri merg usor pe nuante si le rezervam pentru scopuri speciale. Accente albastre pentru markere suplimentare si butonul Inregistrare si o senzatie placuta de echilibru pentru mix.

Si poate cea mai buna parte a designului, fundalul, este una dintre cele mai unice imagini de fundal pe care am avut placerea sa le vedem. In loc sa foloseasca doar alb, negru sau gri, Codere combina toate cele trei culori pentru a forma un mod unic de a face diferitele sectiuni distinse intre ele.

Daca nu ati incercat pana acum pariuri sportive, acesta este cu siguranta unul dintre cele mai usoare site-uri pentru a afla detaliile. Aplicatiile mobile exista atat pentru iOS, cat si pentru Android, iar software-ul este o versiune modificata in mod ideal a interfetei de utilizare pentru desktop. Curat, rapid si usor de utilizat.

Cand vine vorba de activitati bancare, Codere ramane, de asemenea, la esential, la fel ca omologii lor. Cusca de numerar Codere, MasterCard, VISA, Skrill, Neteller, PayPal, Paysafecard si transferul bancar acopera practic 99% din pariorii spanioli, deci nu este nevoie sa includeti optiuni de nisa suplimentare. Timpii de asteptare ar putea fi mai buni, dar lipsa taxelor se intampla, daca ne intrebati.

Asistenta pentru clienti este aproape inexistenta, corespondenta prin e-mail fiind singura dvs. optiune. Daca ati putea obtine un raspuns instantaneu 24/7, ar fi minunat, dar Codere traieste evident in 2005, dintr-un anumit motiv. Acesta este un potential break-deal.

Codere este cu siguranta cea mai buna casa de pariuri atunci cand vine vorba de distribuirea adancimii pietei. Nu veti vedea doar recuzita pentru meciurile din Bundesliga. In schimb, exista pariuri speciale pentru tot felul de sporturi si eSporturi. Oferta lor generala este in continua expansiune, asa ca Codere isi propune in mod clar titlul de „cea mai versatila casa de pariuri”.

Codere_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri