Colbet

Colbet este un site de jocuri de noroc online care ofera atat platforme de casa de pariuri, cat si platforme de cazino. Acest site web este detinut de compania denumita ColBet SAS din Columbia.

Au la dispozitie in jur de 20 de sporturi pentru pariuri pe site-ul lor web, deci este o multime de a alege, inclusiv e-sporturi. Platforma lor de cazinou nu este atat de grozava, deoarece aveti mai putin de 50 de sloturi pentru a alege si aveti la dispozitie doar 4 jocuri de masa, toate fiind jocuri de ruleta.

Aveti optiuni foarte limitate pentru depozite si retrageri. Puteti utiliza doar Visa, Mastercard, Bitcoin. Singura moneda utilizata pe acest site este Peso cubanez. Doar persoanele care locuiesc in Columbia si au peste 18 ani se pot inregistra si juca aici.

Colbet

Columbia este o republica unitara formata din 32 de regiuni si un district de capitala. Are o populatie estimata la aproximativ 51 de milioane. Mai mult, este locul de nastere al legendelor fotbalului Carlos ‘El Pibe’ Valderrama si René ‘El Loco’ Higuita. In ceea ce priveste jocurile de noroc, Columbia are o lunga traditie care se intoarce in epoca coloniala. Prima licenta oficiala de cazinou a fost emisa in 1943.

Pariurile sportive au devenit o distractie obisnuita pentru multi columbieni in ultimii ani. Punctul de cotitura a fost in Cupa Mondiala 2014 din Brazilia si in urmatoarea legalizare a pariurilor sportive online in 2015. In prezent, nu exista carti de sport internationale in Columbia care detin o licenta locala; totusi, nu exista nicio lege care sa impiedice jucatorii sa plaseze pariurile pe ei cum ar fi la Colbet.

Multe site-uri locale de pariuri din Columbia au fost licentiate din 2017. Casele de pariuri internationale iau in considerare aplicarea unei licente locale, pentru a lua o felie mai mare de placinta; avand in vedere ca localnicii sunt obligati din punct de vedere tehnic sa parieze doar pe licentiatii interni. Cu toate acestea, cei care aleg sa parieze pe pariuri internationale fara licenta nu sunt urmariti penal, deoarece nu exista o lege specifica care sa le impiedice sa faca acest lucru. Castigurile la pariuri nu sunt impozitate la Colbet, nici pentru casele de pariuri locale, nici pentru cele internationale.

Foarte frecvente in randul pariorilor care pariaza pe operatorii interni sunt cardurile de debit / credit. Mai mult, atunci cand vine vorba de casele de pariuri locale, Columbia permite platile nu numai in moneda locala, ci si in dolari SUA asa cum este cazul Colbet. Dimpotriva, jucatorii care pariaza pe cartile de sport internationale isi finanteaza conturile prin intermediul portofelelor electronice cunoscute la nivel mondial, precum Skrill si Neteller. Asta pentru ca vor sa-si pastreze detaliile personale cat mai sigur posibil. In plus, multi dintre ei depun cu criptomonede.

Incepand din 2017, Colbet a inceput sa ofere licente pentru cartile de sport locale. Pe masura ce industria jocurilor de noroc este in plina expansiune, guvernul este pe cale sa extinda eliberarea licentelor catre site-urile internationale de top din Columbia. Prin aceasta miscare, guvernul va beneficia de veniturile fiscale provenite din jocuri de noroc si va face pariorii locali mai multumiti; deoarece majoritatea le place sa parieze operatorii straini.

Colbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri