Colossus Bets

Ei bine, ati aterizat pe pagina corecta, deoarece Colossus Bets functioneaza pe o structura destul de diferita de cea a case de pariuri obisnuite.

Pariurile Colossus se remarca din multime. Aceasta casa de pariuri si-a bazat cartea de sport pe piatra de temelie a jocurilor de pariuri de biliard din 2012.

Jocurile de pariuri de biliard permit parierilor sa predetermine scorurile si rezultatele unui anumit eveniment sportiv.

Colossus Bets a fost fondata de Bernard Marantelli si Zeljko Ranogajec, ambii jucatori cu experienta. Au impartasit aceeasi viziune ca pariurile la piscina erau un gigant inactiv in industria pariurilor.

Pariurile Colossus au promis sa ofere pariorilor o experienta de pariuri complet renovata. Sistemul de pariuri bazat pe bazin, in care prezici rezultatele evenimentelor sportive, i-a dat Colossus pariul avantajului de care aveau nevoie pentru a se remarca.

Sumele mizate sunt plasate intr-o piscina, iar pariorii care au reusit in predictiile lor vor primi suma fondului. Acest lucru este apoi impartit castigatorilor.

Casa de pariuri ofera o serie de premii garantate pentru mai multe evenimente sportive diferite.

Colossus Bets

Bonus si promotii de inregistrare Colossus

Cand vine vorba de inscrierea bonusurilor, pariurile Colossus nu concureaza cu alte case de pariuri de top.

In schimb, au un sistem numit Refer A Friend (RAF). Aceasta schema ofera clientilor care introduc pe cineva pe site 5% din sumele pariate si 2% din sumele pe care le incaseaza si castiga timp de 12 luni.

Vrei sa afli cea mai buna parte?

Daca introduceti un site cu miza mare pe site, acest lucru ar putea fi extrem de profitabil, deoarece veti beneficia de toate castigurile lor timp de 12 luni consecutive.

De asemenea, au un MAXBONUS care va aduce jucatorilor la pariurile Colossus un bonus de 100 GBP. Pentru a primi acesti bani va trebui sa fiti un client nou inregistrat.

Pariurile Colossus au, de asemenea, o promotie speciala pentru care trebuie sa va inscrieti cu codul „TWITTER”. Pariul dvs. va fi egalat in primele 72 de ore de joc. Puteti primi bonus de pana la 100 GBP in contul dvs.

Pentru cine este acest site?

Aceasta casa de pariuri este o gura de aer proaspat. Aduceti ceva nou in lumea pariurilor online.

Acest site este recomandat acelor jucatori care cauta ceva inovator, distractiv si indraznet.

Cu aceasta casa de pariuri aveti o mare posibilitate de a castiga si de a castiga mare.

Desi au spatiu de imbunatatit, Colossus Bets genereaza o multime de noutati online. Ei au o abundenta de potential si nu pot merge decat de la o forta la alta de aici inainte.

Site-ul de pariuri online bazat pe Marea Britanie, unde jucatorii pot paria pe rezultatele si specificul evenimentelor sportive, cum ar fi fotbalul din Premier League engleza, fac din aceasta o carte de sport cu adevarat interesanta.

Acest site este ideal pentru cei care cauta pariuri la biliard. Daca interesele dvs. sunt in alta parte decat va sugeram sa va uitati la alte carti sportive de varf pentru un stil mai conventional de pariuri ca acestea.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri