Coolbet

CoolBet s-a infiintat in 2016, in mica tara europeana Estonia, oferind acelasi loc in care este autorizat si reglementat, ceea ce reprezinta un inceput ingrijorator al acestei revizuiri. Tarilor majore de jocuri de noroc, cum ar fi Marea Britanie, SUA si Australia, li se interzice crearea unui cont pe acest site, care nu are niciuna dintre licentele foarte respectate care guverneaza jocurile de noroc corecte si sigure in aceste tari. In afara de aceasta, primele impresii ale casei de pariuri sunt un site web modern, bine pus la punct, modern, colorat si, in general, primitor pentru clienti. Compania isi propune sa ramana cool si sa parieze in mod responsabil si isi propune sa se concentreze pe dezvoltarea si inovarea produselor, impreuna cu serviciul clienti de top.

Piete de pariuri si bonusuriCoolbet

CoolBet pariuri sportive are cu siguranta suficiente sporturi, evenimente si piete pentru a paria pe 99% din toti clientii, cu sporturi majore disponibile si chiar si cu cateva optiuni de nisa. Este bine sa vezi unul dintre cele mai moderne sporturi de pariuri de pe scena, eSports, cu DOTA, League of Legends si CounterStrike toate disponibile pentru joc online. In prezent, Cursele de cai nu sunt disponibile pentru pariuri pe Cazinoul CoolBet. Puteti plasa pariuri single, combos si sistem cross-sport, dar, din pacate, nu exista cresteri ale castigurilor pentru pariuri combinate mai mari cu 5+ selectii.

Cu toate acestea, pe de alta parte, exista o caracteristica draguta pe CoolBet: fila Cote sporite, unde puteti obtine cote mai competitive la unele dintre evenimentele sportive majore viitoare din intreaga lume. O alta caracteristica inovatoare a site-ului este caracteristica Construieste-ti pariul, unde poti genera pariuri personalizate care nu sunt in prezent pe site si poti obtine instantaneu cote pentru acestea, oferindu-ti in cele din urma posibilitati de pariere nesfarsite.

Atat clientii noi, cat si cei existenti pot profita de promotiile CoolBet Sportsbook, inclusiv un bonus de 100% depozit de pana la 100 €, pariu gratuit de 10 GBP in zilele ligii campionilor si diverse teste si ligi fanteziste cu castiguri reale. Exista, de asemenea, o zona virtuala pentru carti sportive, cu imagini foarte moderne si captivante pentru fotbal, tenis si baschet – merita verificat pentru o simpla incercare.

Utilizarea site-ului

CoolBet are branding, marketing si grafica foarte atragatoare in toate aspectele platformei. Culorile stralucitoare, cu un fundal intunecat, dau o senzatie concisa si clara site-ului, care la un moment dat poate oferi pariorilor mase de informatii despre pietele de pariuri, evenimente si promotii. O functie de chat live este disponibila non-stop pentru ca clientii sa-si puna intrebari cu privire la produsele de pariere sau la jocul lor, iar fiecare client are o sectiune de cont dedicata daca doreste sa vada rezultatul rezultatelor sau castigurile lor.

In concluzie, CoolBet este, surprinzator, o casa de pariuri foarte frumoasa de folosit. Grafica si aspectul sunt un adevarat plus, iar acest lucru, alaturi de promotii competitive atat in ​​Cartea de pariuri, cat si in cazinou, contribuie la o experienta globala pozitiva. Cea mai mare ingrijorare negativa si posibila este lipsa unei licente de casa de incredere pentru site, lucru pe care, speram, compania il va imbunatati in viitor. Este important sa retineti ca recenziile online existente ale site-ului sunt in general pozitive, dar clientii sunt sfatuiti sa se fereasca indiferent cand depun fonduri si folosesc site-ul.

Coolbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri