Coral

Casa de pariuri Coral este, in primul rand, o traditie si un prestigiu de lunga durata. Casa s-a putut dovedi a fi un operator de incredere si de incredere de-a lungul a atat de multi ani de prezenta in industria casei de pariuri. Compania ofera, de asemenea, cazinou, poker si bingo, pe langa traditionala carte de sport. Lucrurile care sunt apreciate cel mai mult de clientii sai sunt oferta sa excelenta de pariuri sportive si bonusurile si promotiile utile si frecvente. Coral este cu siguranta o casa de pariuri care merita incercata.

Coral Casa de pariuri este un operator de pariuri online britanic, cu o traditie si o experienta indelungata in domeniul pariurilor. Compania a fost infiintata in 1926 si de atunci a castigat milioane de clienti in intreaga lume. Lucrurile care atrag cel mai mult pariorii catre Coral sunt reputatia sa, oferta bogata de pariuri sportive si nivelul inalt de siguranta a fondurilor.

Coral impreuna cu un alt gigant britanic de pariuri – Ladbrokes, au decis sa isi uneasca fortele in 2015, formand un grup Ladbrokes Coral care functioneaza pana in prezent si are o cifra de afaceri anuala de peste 4 miliarde de lire sterline. Pe langa faptul ca sunt bine pozitionati pe piata online, clientii Coral au sansa de a-si plasa pariurile la unul dintre magazinele de pariuri de pe strada. Un alt avantaj extraordinar al acestor pariuri este Coral Radia, care transmite diverse stiri si programe legate de pariuri.

Coral_web

Bonusuri si promotii la Coral

Vanatorii de oferte speciale vor gasi cu siguranta o multime de bonusuri si promotii la Coral. Merita mentionat faptul ca compania se ocupa atat de clientii noi, cat si de clientii existenti. Jucatorii se pot astepta la o mare varietate de bonusuri, de la bonusul de bun venit la diverse pariuri gratuite.

In primul rand, imediat dupa inregistrare, fiecare jucator se poate califica pentru o portiune generoasa de fonduri bonus gratuite sub forma unui bonus de bun venit. Termenii si conditiile promotionale sunt destul de simple, prin urmare, nimeni nu ar trebui sa aiba probleme cu solicitarea ofertei. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati un cont, sa efectuati prima depunere si sa pariati cel putin 5 GBP la min. cota de 1,50 (1/2) pe orice piata disponibila in termen de 14 zile. In mod automat, primiti 4 bonusuri gratuite de 5 GBP fiecare. In total, puteti obtine pariuri gratuite in valoare de 20 GBP. Retineti ca toate bonusurile vor fi valabile doar 7 zile.

Crezi ca acesta este sfarsitul lui la Coral? Nu chiar! Toti clientii existenti pot obtine o mana de bonusuri in fiecare zi, datorita unei varietati de promotii zilnice interesante. Exista cateva promotii pentru curse de cai si ogari, precum si o multime de oferte speciale de fotbal pentru a alege. Pe de alta parte, exista si cateva oferte promotionale pentru fanii ACCA, unde puteti obtine chiar si 50% castiguri suplimentare. Exista, de asemenea, cateva bonusuri live disponibile pentru acaparare, precum si un concurs de pariuri saptamanal minunat. Pur si simplu, pentru fiecare a lui.

Coral_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri