CorbettSports

Corbett a fost detinuta de familia Corbett de cand a fost creata in 1947 si este inca administrata de Nicky si Michael, care sunt 2 dintre actualii directori. Compania holding a grupului a raportat o cifra de afaceri de 171 milioane de lire sterline pentru anul pana la 31 martie 2019. Corbett Bookmakers este cea mai mare companie independenta de pariuri si jocuri din Tara Galilor si este o companie de familie de a patra generatie. Compania foloseste linia de linie „The Sports Fans Sportsbook since 1937”

Compania are aproximativ 200 de angajati si, precum si o proprietate extinsa de magazine de pariuri care acopera nordul Tarii Galilor, Cheshire si Yorkshire, Corbett Bookmakers tranzactioneaza, de asemenea, din terenuri de pariuri pe hipodromuri din Marea Britanie, inclusiv Cheltenham, Aintree si York. Compania tranzactioneaza online ca CorbettSports.com si ofera tehnologia acesteia altor case de pariuri independente, cum ar fi Chisholm Bookmakers, ca serviciu de eticheta alba.

CorbettSports

CorbettSports poate fi un nume nou in lumea pariurilor sportive online, dar acesta este un bookmaker servit de timp, cu experienta. Compania, care a fost infiintata in 1947, detine 50 de magazine de pariuri cu amanuntul distribuite in Tara Galilor si in nord-vestul Angliei.

Desi nu exista indoieli cu privire la acreditarile Corbett Sports, aceasta revizuire examineaza cu atentie ce ofera platforma sa de pariuri online. Verificam bonusul de inscriere Corbett Sports, ii evaluam celelalte promotii, ii analizam pietele si marjele si multe altele. Intr-o industrie dominata de mega-branduri precum bet365, Ladbrokes si William Hill, reuseste aceasta casa de pariuri independenta sa inoate cu pesti mari? Continuati sa cititi pentru a afla.

Bonusuri

Pentru a fi sincer, nu exista multe bonusuri si promotii disponibile in acest moment.

  • Cea mai buna cota garantata: toate cursele de cai din Marea Britanie si Irlanda.
  • Cea mai buna cota garantata: toti ogarii din Marea Britanie si Irlanda.
  • Speciale zilnice: cote sporite pe o gama larga de sporturi si piete.

Produse si caracteristici de pariuri

In calitate de casa de pariuri locala, este putin surprinzator faptul ca principalele sporturi sunt curse de cai si fotbal. Cu toate acestea, Corbett ofera si piete cu o multime de actiuni internationale. Sa aruncam o privire mai atenta la ceea ce veti gasi aici.

Curse de cai la Corbett Sports

Pe langa oferirea de curse de cai din Marea Britanie si Irlanda, exista o selectie sanatoasa de carti de curse internationale din SUA, Franta si Africa de Sud, printre alte tari.

Aspectul site-ului este de baza, dar serveste scopului sau. Gasirea intalnirii si a cursei dorite necesita doar cateva clicuri. Punterii au la dispozitie o gama de optiuni de pariere, inclusiv:

Castiga sau in fiecare directie prognoza:

  • dreapta sau inversa
  • Exacta
  • Trifecta

Cursele de cai Corbett Sports ofera, de asemenea, cele mai bune cote garantate la cursele din Marea Britanie si Irlanda. Cu toate acestea, acest lucru se aplica numai dupa ora 10:00. Dezavantaj, nu am putut vedea niciun pariu Tote, iar site-ul web nu ofera niciun ghid de formulare care sa ajute pariorii cu alegerile de curse.

Corbettsports_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri