Cozbet

Majoritatea clientilor lor isi au sediul in Coreea de Sud, predominant din zonele coreene. Casa de pariuri ofera multe sporturi, impreuna cu o lista extinsa de piete. Pariuri directe la Cozbet, jocuri, teasere si pariuri si reversuri sunt disponibile pentru fiecare sport. Majoritatea pietelor lor se concentreaza pe sporturile din SUA, precum NFL, NBA, NHL si MLB, alaturi de baschet si fotbal. Cu toate acestea, lista lor de ligi mondiale rivalizeaza cu cele mai bune carti de sport online.

Au cote pe aproape fiecare liga de fotbal din lume, inclusiv pe pietele din America de Sud si Asia, si au cote si pe baschetul european. Cursele auto la Cozbet, artele martiale mixte, rugby, golf, cricket si tenis sunt, de asemenea, acoperite. In timp ce lista lor de piete nu este la fel de expansiva ca si alte carti de sport cu care se confrunta SUA, cum ar fi 5Dimes, ele ofera viitor pentru aproape orice sport si o serie de recuzite pentru echipe si jucatori pentru piete mai populare, cum ar fi NFL. Liniile sferturi, liniile de pauza si liniile alternative sunt pilonii pentru pietele cu pariu ridicat.

Cozbet

Pariurile live sunt, de asemenea, oferite de Cozbet si nu dezamagesc nici in acest sens. Platforma lor de pariuri live este destul de avansata pentru piata americana si include o serie de recuzita. Actualizat minut cu minut pe masura ce concursurile se desfasoara live. Nu ofera pariuri live pe fiecare joc. Cu toate acestea, aveti zeci de jocuri in fiecare zi pe care le puteti vizualiza in calendarul lor de pariuri live.

Cotele casei de pariuri Cozbet sunt cele mai dificile atunci cand vine vorba de pietele de pariuri online din SUA. Nu isi pot permite sa afiseze linii ineficiente din cauza volumului mare de pariuri care intra peste tot. Cei carora le place sa parieze pariuri si teasere, este mai bine sa mearga cu o alta carte. Cotele lor de teaser NFL nu sunt mari, iar cotele de paray nu sunt nimic special. Chiar si recuzita jucatorului si a echipei lor este mult mai ascutita decat cartile sportive concurente. Este extrem de greu sa prinzi Cozbet facand pui de somn atunci cand vine vorba de orice piata.

Acestea fiind spuse, Cozbet are un avantaj masiv al Cozbet este cat de repede isi publica cotele. Liniile lor de NFL pentru saptamana viitoare au iesit cel tarziu duminica seara, mult mai repede decat orice alt site orientat catre SUA. Acest lucru este important pentru pariorii care doresc un salt pe primele linii inainte ca piata sa se miste. Au, de asemenea, linii peste noapte pentru sporturile NBA, NHL, MLB si facultate.

In timp ce limitele lor de pariere sunt de doar 10.000 USD pe parti si 3.000 USD pe totaluri si deschizatori NFL, limitele lor de joi pana duminica sunt masive. Casa de pariuri accepta pana la 50.000 de dolari pe partea NFL, 20.000 de dolari pe totaluri si pana la 20.000 de dolari pe linii monetare. Fotbalul NCAA are un maxim de 20.000 de dolari pe lateral si la sfarsitul saptamanii.

Alte sporturi la Cozbet au limite mai mici in comparatie, dar majoritatea sunt inca mai mari decat alte site-uri de pe piata SUA. Partile NBA plafoneaza la 10.000 si 5.000 USD atat pentru totaluri, cat si pentru linii monetare, la fel si pentru MLB. NHL este de 5.000 de dolari in general, in timp ce baschetul NCAA este in mod semnificativ mai mic, la 5.000 de dolari pe parte, cu totaluri de 1.000 de dolari si limite de bani.

Cozbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri