Crickex

Crickex ar putea arata nou, dar aduce multe beneficii. Stie ca publicul din India si Bangladesh este mai interesat sa parieze pe sporturi precum fotbalul, crichetul sau tenisul. Prin urmare, operatorul se concentreaza pe aceste sporturi si le ofera cote minunate. Pariurile Crickex vin, de asemenea, cu o platforma interactiva de pariuri live.

In sectiunea de revizuire a cazinourilor, schimbul Crickex vine cu multe jocuri, toate de la furnizori de software de incredere. Jocurile de cazino Live contin Baccarat, Super Sic Bo, Deal or No Deal Live si multe alte jocuri europene. In plus, furnizorii de software de top precum Evolution Gaming, Microgaming si Playtech ofera jocuri de dealeri live. Daca aveti o conexiune buna la internet, jocurile live pot rula bine si va pot da impresia unui cazinou din viata reala. Exista si o multime de jocuri slot. Furnizorii de software precum Microgaming, Playtech, Pocket Games Soft, JDB si Spadegaming ofera sloturile. Daca doriti, puteti alege chiar jocuri de software specific, filtrandu-le in interfata.

In ceea ce priveste securitatea, Crickex este foarte sigur. Comisia pentru jocuri Curacao il reglementeaza si a furnizat licenta pentru activitatile sale. De asemenea, vine cu caracteristici de securitate precum SSL sau Secure Sockets Layer, care va cripteaza datele si va pastreaza informatiile pe site.

Crickex

Bonusuri de schimb Crickex

Crickex ofera numeroase bonusuri clientilor. Daca vrei sa mergi la pariuri sportive, primesti un bonus de bun venit de 100% impotriva depozitului tau. In jocurile de cazinou live, primiti o rambursare saptamanala de 5% in fiecare luni pana la 5.000.000 INR. Suma minima de rambursare este de 50 INR. Jocurile de cazinou live au, de asemenea, un bonus de bun venit Sexy Baccarat 100% pana la 5.000 INR, cu o cerinta de pariere de 25x.

Bonusul de reincarcare Sexy Baccarat 10% poate fi utilizat odata ce reincarcati contul. Nu exista limite pentru reincarcarea contului. Veti primi un bonus de 10% la reincarcarea contului dvs. pana la 5.000 INR. De asemenea, primiti o optiune de rambursare cu Sexy Baccarat. Aceasta este stabilita ca o oferta de rambursare saptamanala la 5% in fiecare luni. Rambursarea minima este de 50 INR, iar valoarea maxima este stabilita la 5.000.000 INR, cu o cerinta de pariere de 1x.

De asemenea, puteti obtine un bonus de 100% sloturi de bun venit pana la 20.000 INR. Bonusul sloturilor are o cerinta de pariere de 15x. Exista, de asemenea, un bonus de reincarcare a sloturilor de 20% cu suma maxima a bonusului stabilita la 5.000 INR. Cerinta de pariere ramane aceeasi la 15x. Crickex iti ofera, de asemenea, o oferta zilnica de reducere a sloturilor, unde primesti o reducere bonus de 1,2% in fiecare zi, daca joci la jocurile de sloturi pe bani reali. Aceasta reducere nu are limite maxime si are o cerinta de pariere. Exista si o oferta de rambursare la sloturi. Saptamanal, sunteti eligibil pentru a primi un bonus de 5% rambursare cu minimum 50 INR si maxim 5,00 000 INR. Cerinta de pariere este de 1x.

Bonus special Crickex

In cele din urma, exista si bonusuri speciale. Fiecare depozit de 1.000 INR va acorda punterului un bilet. Sunt selectati castigatori aleatori care pot obtine 3 iPhone 11 64 GB duminica. Castigatorii sunt anuntati in fiecare luni. Daca aveti ziua de nastere, veti primi un bonus de bash de ziua de nastere. Contactati serviciul de asistenta pentru clienti si puteti obtine un bonus de 1.000 INR cu o cerinta de pariere de 10 ori. Primesti bonusul de ziua de nastere dupa verificarea detaliilor tale personale.

Crickex_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri