Day At The Track

Ofertele de inscriere Day At The Track includ un fel de bonus de bun venit disfunctional. Mai intai, trebuie sa va inscrieti si sa faceti depunerea. Apoi, trebuie sa pariati 300 USD in prima luna pe site. Apoi Day At The Track SUA va va oferi 100 USD cu care sa jucati. Dar exista o captura. Nu puteti primi acest bonus de bun venit daca pariati din California, Kentucky, Maryland, Minnesota, Montana, New York, Oregon si anumite coduri postale din Florida. Ei sustin ca acest lucru se datoreaza reglementarilor de la stat la stat.

Ne indoim ca, de la recenziile noastre BetAmerica, recenziile TVG.com, evaluarile Xpressbet si recenziile Twin Spires, toate au aratat ca aceste marci reusesc sa aiba ofertele lor de bun venit disponibile in aceste state. Totusi, acest lucru nu a afectat recenziile Day At The Track sau evaluarile Day At The Track, astfel incat utilizatorii site-ului ar putea sa nu le pese atat de mult de un bonus de bun venit.

Dupa ce primiti suma de 100 USD, nu veti mai putea incasa. In schimb, trebuie sa pariati. Puteti paria in marimi cat de mici doriti. Cand castigi la OffTrackBetting.om SUA poti incasa minus suma pariului tau. Asadar, daca pariati 10 $ in bani bonus la doi la unu, veti putea incasa 10 USD. Acestea fiind spuse daca faci un pariu cu banii bonus si nu pierzi nimic. Asa ca ajunge sa fie un castig / castig pentru Day At The Track SUA si pentru jucatori.

Cand se compara Day At The Track SUA cu alti furnizori, ei sunt evident scurti. Pur si simplu faptul ca bonusul lor de bun venit nu este disponibil pentru marea majoritate a persoanelor care pariaza cu ei demonstreaza acest lucru. In plus, trebuie sa pariati 300 USD intr-o luna pentru a va revendica 100 USD.

Suntem fani mult mai mari ai caselor de pariuri online care ofera fonduri potrivite. In acest fel, chiar si micii jucatori pot obtine bani gratis pentru a paria cu ratingul Day At The Track, iar recenziile Day At The Track nu au scazut din aceasta cauza. Poate ca acest lucru prezice un viitor cand alte case de pariuri online decid sa nu aiba bonusuri de bun venit. Daca da, atunci Day At The Track SUA este pe primul loc. Banuim totusi ca refuzul lor de a oferi bonusuri de bun venit peste tot este doar o parte a naturii conservatoare a afacerii lor.

Cu exceptia cazului in care statul a precizat ca bonusurile de bun venit sunt permise, Day At The Track SUA nu vrea sa le ofere si risca sa intre in probleme legale. Se pare ca acest lucru nu este o problema uriasa pentru majoritatea oamenilor care au pariat pe Day At The Track SUA, deoarece evaluarile Day At The Track si recenziile Day At The Track raman unele dintre cele mai mari din afaceri. Numai asta demonstreaza ca stiu ce fac.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri