Derby Jackpot

Derby Jackpot face parte din Derby Games si Xpressbet. Compania este un furnizor important de jocuri de pariere in avans si este licentiata de statul Oregon pentru a oferi pariuri online pentru curse de cai. Este reglementat de Oregon Racing Commission. Cei care locuiesc in Oregon sau in alte state care permit parierea in conformitate cu legile de stat si federale se pot inregistra pe site pentru a plasa pariuri pe cursele de cai din intreaga lume. Site-ul clarifica in mod explicit faptul ca membrii care se muta in state care nu permit parierea online trebuie sa-si inchida conturile de bani reali.

Legalitatea site-ului, precum si licentele si reglementarile pe care le-a obtinut fac din acesta un site sigur pentru pasionatii de curse de cai pe care sa-l foloseasca pentru a plasa pariuri. In timp ce unele state interzic acest pariu, majoritatea oamenilor din SUA pot plasa pariuri pe evenimente de curse de cai folosind fie computerele de acasa, fie dispozitivele mobile.

Derby Jackpot

Bonus pentru Jackpot Derby

Site-ul Derby Jackpot ofera un bonus de 10 USD pentru jucatorii noi. De asemenea, ofera si alte bonusuri si recompense din cand in cand, inclusiv reduceri de cupoane Groupon. Jucatorii pot profita de ofertele bonus pentru a-si mari miza atunci cand pariaza pe cursele de cai. Site-ul ofera bonusuri si recompense regulate care variaza de la o zi la alta. Bonusul trebuie utilizat in termen de 30 de zile de la creditarea acestuia in conturile jucatorului sau este posibil sa cada.

Avantaje

Site-ul Derby Jackpot este un site de pariere reglementat, avansat, usor de incarcat si intuitiv de navigat. Regulile sunt simple si explicate clar pe site. Jucatorii pot face, de asemenea, pariuri practice inainte de a paria pe bani reali. Mai mult, toate pariurile sunt activate numai daca apar in coloana Pariurile mele din cont, ceea ce se intampla numai dupa ce pariorul confirma pariul. Suportul live chat si panoul de practica inseamna ca noii pariori pot intelege procesul cu mai mare usurinta. Glosarul de termeni folositi pentru curse si pariuri, precum si ajutorul live asigura faptul ca pariorii inteleg termenii pariului inainte de a plasa pariurile.

Aplicatie mobila

Site-ul Derby Jackpot poate fi accesat de pe computere sau dispozitive mobile. Aceasta inseamna ca cei care se afla in prezent in jurisdictia statului Oregon si sunt eligibili sa parieze isi pot paria si urmari cursele de oriunde din stat. Aceasta abilitate de a plasa pariuri in permanenta si in deplasare asigura faptul ca pasionatii de curse de cai nu vor avea niciodata un moment anost. Acestia pot plasa pariuri atunci cand asteapta in cozi sau pentru un zbor, folosind aplicatia mobila securizata.

Site-ul web

Site-ul Derby Jackpot este bine conceput si usor de navigat. Filele se explica de la sine si pagina principala se deschide cu o lista a cursei urmatoare, numarul de ore ramase, calul care ia parte si cotele oferite. Acest lucru simplifica plasarea unui pariu atata timp cat pariorul are un cont si a facut o depunere.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri