DOXXbet

Doxxbet este o casa de pariuri din Slovacia, care este foarte populara in Europa de Est. Prima data cand casa de pariuri si-a desfasurat activitatile doar prin intermediul magazinelor de pariuri offline, care au ajuns la o suta. Cel mai mare numar de magazine de pariuri a fost situat pe teritoriul Slovaciei.

In curand, casa de pariuri Doxxbet a introdus site-ul online, oferind confort suplimentar utilizatorilor casei de pariuri. Doxxbet este licentiat de Comisia pentru jocuri de noroc din Malta si isi ofera serviciile in intreaga lume, desi are unele zone restrictionate.

Site

Site-ul online Doxxbet este tradus in 10 limbi. Exista engleza, ceha, germana, poloneza, slovena, rusa, greaca si bulgara. Dupa cum vedeti, accentul principal se pune pe Europa de Est si Centrala. Cu toate acestea, calitatea traducerii in unele limbi lasa mult de dorit. Pe langa pariurile sportive online Doxxbet, puteti juca cazinou, poker si alte jocuri pe site-ul oficial al casei de pariuri.

Linia sportiva a Doxxbet este situata in stanga. Cele mai atractive oferte se afla in centrul ecranului. Exista, de asemenea, evenimente viitoare si actuale.

Sectiunea Meniu ofera principalele evenimente din linia Doxxbet, pariuri live si sectiuni statistice / rezultate. Proiectarea site-urilor web pare a fi foarte sumbru. Schema de culori consta in cea mai mare parte din negru, cu indicii de rosu si alb. Una peste alta, arata elegant si atrage noi clienti. Site-ul este functional si impecabil. Doxxbet foloseste software-ul NYX si OnGame, de aceea asigura o munca fara esecuri.

DOXXbet

Pariuri mobile si promotii

Doxxbet ofera un program bonus destul de bun. Exista un bonus initial egal cu 100% din prima depunere. Suma maxima a bonusului este egala cu 50 de euro. Pentru a retrage bani, trebuie sa pariati suma bonus + primul depozit de 5 ori. Cota trebuie sa fie egala cu 1,7 sau mai mare.

Timpul de pariere este de 2 luni. Clientul ar trebui sa trimita un mesaj la adresa de e-mail solicitand plata. Acest bonus este disponibil pentru clientii din Europa Centrala si de Vest.

Casa de sport ofera un program de recomandare, numit bonus de prietenie. Utilizatorii inregistrati isi pot invita prietenii si pot primi bonusuri. Doxxbet recompenseaza primii 4 clienti noi, care sunt recomandati. Casa de pariuri ofera pariu gratuit atunci cand un client nou plaseaza un anumit numar de pariuri. Exista 4 etape. Pentru 10 pariuri veti primi 5 euro pariu gratuit, pentru 20 si 30 pariuri – 5 euro pariu gratuit, de asemenea, pentru 50 pariuri – 10 euro pariu gratuit.

Fiabilitate

Este dificil sa gasesti recenzii Doxxbet negative despre casa de pariuri. Doxxbet nu este considerat a fi o carte de pariuri de top. Cu toate acestea, respecta regulile jocurilor de noroc responsabile si nu isi inseala niciodata clientii. Numarul de jucatori este in continua crestere, iar casa de pariuri ofera servicii calitative.

Unul dintre principalele dezavantaje este lipsa diferitelor metode si monede de finantare. Casa de pariuri accepta pariorii din intreaga lume. Cu toate acestea, se adreseaza jucatorilor locali si clientilor din tarile vecine.

Casa de sport Doxxbet are un site dinamic si functional. Ofera toate instrumentele de pariere necesare, cum ar fi statistici, rezultate, scoruri live si altele. Casa de pariuri a colaborat cu Gambling Therapy si este licentiata de Malta. Are software calitativ, iar clientii pot avea incredere in datele si tranzactiile lor personale.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri