E-stave

Legea slovena privind jocurile de noroc din 1995 a fost prima lege care a incercat sa guverneze jocurile de noroc din tara. Cu toate acestea, nu a abordat pariurile online. In plus, incurajeaza monopolul Sportna Loterija (E-stave), deoarece este singurul operator care detine o licenta de jocuri clasice. Pana in prezent, situatia juridica actuala ramane aceeasi. Piata este inca nereglementata si nu exista case de pariuri straine care detin o licenta legala. In ceea ce priveste modelul fiscal pentru casele de pariuri, acestia sunt chemati sa plateasca 5% impozit pe veniturile brute din jocuri.

Fara literalmente nicio lege in vigoare, guvernul sloven nu aplica blocarea ISP pentru casele de pariuri straine. Acest lucru inseamna acces gratuit pentru sloveni, care pot alege oricare dintre site-urile de pariuri internationale pe care doresc sa parieze, fara a risca sa fie urmariti penal pentru asta. Cu conditia, desigur, sa aiba cel putin 18 ani.

e-stave

Adaugati la faptul ca nu vor fi nevoiti sa plateasca impozite pentru castigurile lor (adica cele care provin de la casele de pariuri offshore) – castigurile provenite din statia E sunt supuse impozitului conform legislatiei slovene – si se poate intelege rapid de ce o numarul tot mai mare de jucatori favorizeaza casele de pariuri internationale.

Devine evident ca, comparativ cu operatorul de stat, Sportna Loterija (E-stave), aceste case de pariuri internationale au ani-lumina inainte. De exemplu, cele 15 sporturi oferite la E-stave nu sunt nici pe departe cele 45 de sporturi disponibile la Bet365 Slovenija, cele peste 30 la William Hill si cele 35+ la Bet-at-home. De asemenea, nu va asteptati sa gasiti ligi de fotbal de top la E-sta, cu magnitudinea Ligii Campionilor sau a Ligii Europa. In ceea ce priveste sansele furnizate, este un serviciu in care si E-stave ramane in urma.

Slovenia este o tara frumoasa situata in Europa Centrala, cu o populatie relativ mica. Printre lucrurile de care se bucura cel mai mult slovenii se numara pariurile online, mai mult de jumatate din populatia totala fiind jucatori activi. Cu toate acestea, starea actuala a jocurilor de noroc online nu ofera slovenilor libertatea si avantajele care decurg din a avea mai multe optiuni locale de a alege.

Desi guvernul a incercat sa reglementeze piata de sporturi (pariuri sportive) prin Legea jocurilor de noroc din 1995, aspectul online a fost omis in totalitate. In mod clar, jucatorii locali au mult mai mult de ce sa beneficieze inregistrandu-se la o casa de pariuri internationala, mai degraba decat la operatorul de stat Sportna Loterija; care le limiteaza potentialul de castig si este cunoscut pentru lipsa de promotii, plati reduse si lipsa pietelor de pariuri sportive.

E-stave_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri