Eastbridge

Eastbridge se considera un serviciu de brokeraj de pariuri sportive cu experienta si de incredere, care lucreaza cu profesionisti de pariuri, cantitati, sindicate si case de pariuri din intreaga lume. Ceea ce iti spune intr-o clipa ca nu te uiti de fapt la o casa de pariuri conventionala in niciun fel .

Care este cea mai mare diferenta cu Eastbridge? Este foarte simplu – ei primesc si imbratiseaza castigatorii. Destinat pariorilor la toate nivelurile – recreativ pentru profesionisti, Eastbridge ofera clientilor sai acces la piete de pariuri asiatice Handicap cu lichiditate ridicata la preturi competitive. Este pur si simplu un serviciu care beneficiaza pe oricine este interesat de preturi / returnari mai bune si acces nerestrictionat. Se concentreaza in principal pe fotbal, baschet si baseball.

Daca sunteti in cautarea unui furnizor de servicii orientat catre profesionisti, care sa depaseasca media brokerului de pariuri pe fotbal, veti fi fara indoiala pe maini sigure cu Eastbridge!

Eastbridge

Reputatie si istorie

Eastbridge a fost licentiat in Curacao in 2014. Face parte din divizia europeana a grupului OLE, care este in industrie de peste 15 ani. Ei au, de asemenea, o vasta experienta in ceea ce priveste piata asiatica si lucreaza cu cei mai mari sindicate si parieri din intreaga lume.

Pietele de pariuri

Pietele de pariuri din Eastbridge includ Asian Handicap si Total Goals, 1 × 2, Corners Market, Half-Time si au, de asemenea, o functie de ordine pozitionala care ofera comerciantilor sportivi controlul si flexibilitatea pe care le-ar asocia in mod normal cu tranzactionarea pe piata bursiera.

Acoperirea sportului

Desi fotbalul (fotbalul) este obiectivul lor principal, acestea acopera un numar mare de sporturi disponibile pe diverse platforme, inclusiv baschet, baseball, tenis, rugby, MMA, eSports si multe altele.

Cote Competitivitate

Eastbridge a colaborat cu cele mai bune platforme de tranzactionare si case de pariuri, acestea fiind destul de competitive in comparatie cu alte brokeraje. Preturile si lichiditatea sunt combinate pentru platformele de pariuri oferite de Eastbridge.

Optiuni bancare

Procesarea platilor instantanee si sigure este disponibila la Eastridge, ceea ce ofera clientilor liniste sufleteasca ca fondurile lor sunt sigure si pot fi accesate oricand. Ambele tranzactii Skrill, Neteller, Bitcoin si Bank Wire sunt metodele de plata acceptate.

Bonus si recompense

In acest moment, Eastbridge nu ofera bonusuri sau promotii. Cu toate acestea, cartile sportive ale partenerilor si platformele de tranzactionare au oferte diferite pe care le puteti maximiza utilizand acest brokeraj.

Viteze de retragere

Tranzactiile sunt procesate intr-un mod rapid, dar sigur, cu Eastbridge. Toate informatiile personale sunt pastrate discrete si sigure. Retragerile sunt de obicei instantanee, in special cu Skrill si Neteller. Tranzactiile bancare sunt, de asemenea, acceptate si procesate rapid.

Securitate si siguranta

Eastbridge a colaborat doar cu cele mai de incredere site-uri pentru a asigura procesarea instantanee si sigura a platilor, ceea ce ofera clientilor lor liniste sufleteasca ca fondurile lor sunt sigure si accesibile in orice moment al zilei.

Eastbridge_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri