Easysportbet

Cazinoul si casa de sport Easysportbet le permit jucatorilor sa se distreze la pariuri pe jocurile sportive pe care le iubesc. Pariurile se fac pe platforma de pariuri ESBetting sau prin Matchbook.com, unde membrii vor gasi cote mari la fotbal, pariuri live si oportunitati de pariere la toate evenimentele sportive. Platforma de pariuri sportive este licentiata de Alderney Gambling Control Commission si UK Gambling Commission.

Bonus si promotii Easysportbet

Când vine vorba de oferte promotionale, jucatorii din Canada vor fi dezamagiti. Platforma ESBetting nu ofera in prezent nicio promotie. Platforma Matchbox ofera o oferta de rambursare de 50 USD pentru noi inscrieri. Lipsa unui bonus de bun venit este o mare decadere si acest lucru va impiedica acest portal de pariuri sportive sa incurajeze jucatorii sa se alature. ESBetting are o reducere de 1%, ceea ce este excelent in comparatie cu casa de pariuri standard.

Easysportbet

Pariuri pe mobil

Aplicatia Easysportbet este disponibila pentru smartphone-urile si tabletele iPhone, iPad si Android. Un procent mare de pariuri sunt plasate prin intermediul functiei de pariuri live si este important sa aveti acest lucru disponibil pentru pariori din mers. Aplicatia pentru case sportive este bine prezentata si ofera clientilor toate caracteristicile pe care le vor gasi pe desktop. Versiunea iPad este de asemenea excelenta si tot ce aveti nevoie este usor de gasit. Jucatorii pot naviga prin aplicatie cu usurinta, iar jucatorii se pot intoarce si pot depune tot ce pot din mers.

Pariuri live

Pariurile live sunt disponibile pe o serie de evenimente sportive, inclusiv fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, volei, tenis de masa, handbal, curse de cai, aur, eSports rugby, FIFA, eSports Martial Arts si multe altele. Sunt disponibile si alte evenimente eSports, inclusiv Counter-Strike, Dota 2 si World of Tanks. Cotele sunt actualizate live pe tot parcursul jocului sau evenimentului, iar interfata de pariere este foarte usor de utilizat, ceea ce inseamna ca nu veti pierde niciodata acel pariu câstigator atât de important.

Interfata Easysportbet

Site-ul web al cazinoului Easysportbet este intr-adevar doar un portal informativ si toate pariurile vor fi efectuate pe platforma Matchbook sau ESBetting. Ambele platforme sunt curate si usor de navigat. Sectiunile sunt organizate cu grija si este usor sa gasiti tot ce aveti nevoie. Ambele site-uri se incarca si ele rapid. Ambele platforme functioneaza si pe toate platformele, deci indiferent daca utilizati un iPhone, iPad, smartphone sau tableta Android sau laptop sau desktop, puteti plasa pariuri, depune si utiliza pariuri live.

Cei care nu au folosit niciodata un schimb de pariuri inainte se pot simti putin intimidati de perspectiva si la inceput poate parea o mica complicatie. Odata ce ati inceput, veti descoperi insa ca devine a doua natura, iar pariurile sunt rapide si usoare. Cartea de sport Easysportbet ruleaza in timp real si exista doar doua moduri de a plasa un pariu. Sunt un „spate” sau un „laic”. Un pariu inapoi inseamna ca pariati ca selectia dvs. va câstiga, iar un pariu Lay inseamna ca plasati un pariu pe selectie de pierdut.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri