Efbet

Daca se intampla sa fii bulgar, atunci vei sti totul despre Efbet. Gestionarea cazinourilor si a sloturilor in toata tara Efbet este bine stabilit in Bulgaria. Cunoscuti pana de curand drept Balkanbet online, s-au schimbat pentru a merge pe piata europeana in ansamblu.

Numele companiei este Eurofootball ltd si este unul dintre cele mai mari din Balcani, in special in tara sa natala, Bulgaria. A fi cel mai mare din Bulgaria nu este prea greu, deoarece nu exista prea multe optiuni. Bulgaria este unul dintre putinii membri ai UE care insista ca operatiunile de jocuri de noroc sa aiba una dintre propriile licente. Acest lucru nu este neaparat un lucru rau, dar restrictioneaza concurenta si este impotriva principiilor politicilor comerciale echitabile ale UE.

Dar nu este vorba despre politica, este o recenzie Efbet, deci cum este site-ul si cat de buni sunt Efbet ca bookmari? Ei bine, din pacate, in ciuda unei revizuiri, site-ul web este doar un alt sablon negru si gri. Imi pare rau, dar de ce nu poate exista o culoare? Da, inteleg ca software-ul este cumparat de la sine ca sa spun asa, dar stiu ca puteti personaliza o multime de el.

Oricum impactul este departe de a fi spectaculos cu siguranta. Lista sporturilor din stanga surpriza surpriza. Programele, cotele si pietele din mijloc si pariurile aluneca pe stanga. Configurarea este putin diferita cu jocurile live in joc Efbet afisate pe partea stanga sub biletul de pariuri. Dar, in ansamblu, primele impresii sunt plictisitoare, acest site este la fel ca multe altele. Nimeni nu mai deranjeaza cu vreo identitate de marca.

Aplicatia mobila Efbet pune in evidenta desktopul

efbet

Inca o data avem un caz de versiune mobila arata mai bine decat desktop. Este, din pacate, adevarat cu atat de multi, acesta este cazul. Nu exista nicio aplicatie mobila Efbet, este direct din browserul telefoanelor dvs. si intra in site. Acum vorbim, este ca si cum site-ul web a fost conceput pentru un smartphone tot timpul, desktop-ul a fost doar un gand ulterior. Nici o defilare interminabila, formatul nu este excelent. Culorile functioneaza bine, exista mult mai putin negru si gri. Verde se remarca, exista suficient galben pentru a lumina totul.

Lista sporturilor face parte din antet si de fapt iese in evidenta pictogramele pop. De ce desktopurile arata atat de plictisitor, dar acelasi site reconfigurat pentru un telefon inteligent arata atat de bine? Cred ca era mobila, dar, haideti, oamenii pariorii sportivi seriosi inca isi folosesc laptopurile. Nu vrem site-uri plictisitoare.

Oricum, inapoi la recenzie. Site-ul mobil functioneaza la fel de bine ca desktopul si arata mult mai bine! Efbet live In-play are prioritate localizata, puteti paria pe jocuri din intreaga lume, dar veti primi cel mai aproape de voi. Aceasta este o atingere placuta in ansamblu, pariurile live in joc Efbet sunt intr-adevar destul de bune, exista multe sporturi din care puteti alege, cu o multime de evenimente la un moment dat. Pietele disponibile rivalizeaza cu armele mari si preturile continua.

Efbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri