Energybet

Unele site-uri web noi de pariuri sportive par sa apara de nicaieri si sa dispara la fel de repede, altele au un impact mai mare si castiga un punct de sprijin in industrie. Acesta din urma este valabil pentru Energybet, o carte de sport care a inceput si a functionat in 2016, condusa de o companie care gestioneaza deja unul dintre cele mai importante cazinouri online din Europa, Energy Casino.

Daca sunteti un fan al fotbalului si credeti ca ati auzit numele Energybet inainte, atunci cu siguranta aveti dreptate. Energybet este principalul sponsor al Leyton Orient, echipa Ligii Doua, iar recent au devenit si principalul partener de pariuri al Millwall.

Energybet

Pariati 10 GBP Obtineti 10 GBP

Peste 18 ani. Numai in Marea Britanie. Disponibil pentru jucatorii noi care s-au inregistrat la EnergyBet dupa 31.08.2020 si sunt valabili doar pentru primul lor pariu de carti de sport de calificare. Numai mize de numerar. Min. Este necesara o depunere de 10 GBP. Min. cota totala de 3/4. Min. cote pentru fiecare selectie 1/4. Suma bonusului de 10 GBP. Fonduri bonus care vor fi pariate 1x la cote de 4/5 sau mai mari. Pariurile plasate pentru ambele parti, cu acelasi rezultat si pentru acelasi eveniment, vor fi descalificate. Pariurile sportive virtuale nu se califica. Pariurile incasate nu se califica. Se aplica alte T&C. Fii constient de jocurile de noroc. Va rugam sa pariati responsabil.

Din pacate, compania sufera putin cand vine vorba de adancimea pietei, pur si simplu nu se pot potrivi cu casele de pariuri consacrate. Aceasta este, probabil, un pic o critica nedreapta, avand in vedere tineretea lor, dar aceasta nu este cu adevarat problema jucatorului.

Cu toate acestea, in ceea ce priveste liniile de pariere disponibile, lucrurile se uita in sus; pentru evenimentele de top, acestea sunt aproape de a se potrivi cu unele dintre marile nume din industrie, prezentand peste 160 de linii de pariuri pentru fotbal din Premier League, 90+ pentru NHL etc.

Cotele sunt despre ceea ce v-ati astepta pentru o noua casa de pariuri. Este putin probabil sa ajunga in topul graficelor de comparatie in curand, dar nu sunt chiar teribile. Sunt asa, si uneori nu este ceva de criticat.

Cotele energizate contribuie intr-o oarecare masura la obtinerea de mai multe din pariul dvs., programul de recompense se intinde pe carti de pariuri si cazinou, iar promotiile acca incep sa se strecoare si ele.

Acesta este locul in care experienta companiei ca cazinou de succes este utila. Departamentul de plati nu sufera de aceeasi lipsa de profunzime ca pietele. Legaturile preexistente cu furnizorii de plati au fost transportate direct.

Exista multe alte metode pentru alte tari, dar acestea sunt principalele pentru Marea Britanie.

Prima dvs. retragere in fiecare saptamana este gratuita, dupa care va va costa 5 GBP, deci nu va retrageti vrand nevrand. De asemenea, trebuie sa jucati prin fonduri depuse inainte de a le putea retrage sau altfel se aplica o taxa de procesare de 5% – ceea ce este suficient de corect.

Aparent, procesarea poate dura pana la 3 zile, ceea ce este mult prea lung daca ma intrebati. Spunand asta, daca utilizati un eWallet, atunci retragerile nu ar trebui sa dureze atat de mult.

Energybet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri