Enjoy4bet

Enjoy4bet este un cazinou online cu sediul in Malta si apartinand grupului OIA Services. Acelasi grup include si Betaland, un cazinou online care functioneaza in tara noastra si pe teren public cu multe puncte de pariat.

Cazinoul Enjoy4bet este echipat cu o licenta regulata AAMS (AMD) numarul 15238 si, din acest motiv, toata lumea poate juca la cazinoul sau cu liniste sufleteasca. Vorbind despre disponibili acest subiect, pe care il vom elabora mai tarziu, exista un numar considerabil de jocuri si diferiti dezvoltatori.

Va puteti bucura de oferta acestui operator direct din browserul dvs. si fara a fi nevoie sa descarcati niciun software pe computer.

In mod similar, site-ul desktop este optimizat pentru dispozitive portabile si, prin urmare, va fi posibil sa va bucurati de toate jocurile sale si pe smartphone-uri si tablete Android si iOS. In acest fel, accesul este mult mai simplu si mai direct si nu exista aplicatii care sa umple in cele din urma memoria dispozitivului dvs.

Enjoy4bet

Bonus de pariere

Cei care joaca la Enjoy4bet pot conta pe trei programe bonus disponibile in mod regulat, precum si pe un bogat bonus de bun venit.

Daca este prima data cand va inscrieti, puteti profita de un bonus de 100% la prima depunere de pana la 100 de euro.

Bonusul va fi redat de 10 ori la tripluri la cote de doua pentru a fi transformat intr-un sold real si eventual retras.

Un bonus multiplu este disponibil pentru jucatorii obisnuiti, care inmulteste castigurile multiplelor pentru cele 5 evenimente jucate.

Cu cat sunt incluse mai multe evenimente in bilet, cu atat multiplicatorul creste profiturile, crescand chiar si castigurile obtinute cu 130%.

La acest bonus se adauga Happy Hour in fiecare zi intre 10 si 11 si intre 20 si 21, timp in care suma minima este redusa pentru a profita de bonusul multiplu.

Happy Hour-ul din weekend se transforma in Crazy Hour intre 9 si 10 si 16 si 17, un eveniment care asigura ca procentul castigator este „sporit” care urca pana la 200%!

Pariuri Enjoy4bet: nu doar sloturi si Bingo

In timp ce cazinoul lui Enjoy4bet este absolut fantastic, sectiunea Pariuri nu este cu siguranta o exceptie. Exista multe sporturi pe care este posibil sa pariati, inclusiv fotbal, golf, ciclism, tenis si multe altele.

Conectandu-va la sectiunea Pariuri din bara de navigare a site-ului, va aflati pe pagina casei de pariuri, care nu are nimic de invidiat pentru cele mai cunoscute nume din aceasta panorama.

Ca intotdeauna, ecranul este impartit in trei sectiuni. In stanga puteti alege sportul pe care doriti sa pariati. In plus, puteti utiliza si un filtru pentru a vizualiza doar ceea ce va intereseaza. Un avantaj frumos, avand in vedere numarul de evenimente disponibile.

Pe Enjoy4bet este posibil sa pariati atat Antepost, cat si live, cu zeci de piete disponibile pentru fiecare selectie. Sansele sunt, de asemenea, bune, cu toate acestea, nu este nimic special de raportat din acest punct de vedere.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri