ETOTO

Infiintat in 2011, Etoto este un operator de pariuri polonez care se concentreaza in principal pe pariuri sportive. Desi site-ul de pariuri este disponibil numai pentru utilizatorii din Polonia, acesta este, de asemenea, un site de pariuri foarte bun, cu o reputatie in crestere. In plus fata de sport, site-ul de pariuri acopera si diverse evenimente sociale si politice, precum si pariuri live. Aici vom examina site-ul de pariuri si vom vedea daca acesta este demn de timpul tau sau nu.

Etoto este una dintre cele mai mari companii de pariuri din Polonia. Accentul acestui site este in primul rând pe sport. Unii ar putea sustine ca acesta este cel mai mare dezavantaj al operatorului – nu ofera pariuri sau jocuri la cazinou, ceea ce este adesea ceva pe care pariorii il folosesc pentru a se relaxa si a-si lua mintea de la pariurile sportive obisnuite.

ETOTO

Cu toate acestea, casa de pariuri face o treaba foarte buna cu pariurile sportive, in ciuda faptului ca nu exista cazinou. Probabil ca cel mai bun lucru la pariurile sportive cu acest operator sunt sansele; acestea sunt unele dintre cele mai mari sanse pentru pietele sportive de acolo, ceea ce este un lucru foarte important, deoarece va ofera sanse superioare de câstiguri mai mari.

Etoto este, de asemenea, foarte generos cu bonusuri si diverse promotii. Pentru clientii noi, exista un bonus foarte atragator. De asemenea, exista si alte bonusuri si promotii care fac ca intreaga experienta cu site-ul de pariuri sa fie mai de dorit.

Site-ul de pariuri functioneaza in asa fel incât utilizatorii sa adune puncte prin pariuri si depuneri. Aceasta promotie se numeste ETOTOMANIA si cu cât un utilizator aduna mai multe puncte cu aceasta promotie, cu atât bonusurile sunt mai mari de care pot profita. De exemplu, odata ce ati acumulat un anumit numar din aceste puncte, puteti obtine un bonus de depunere de 100% pâna la 50 €, de exemplu.

E-sportul este, de asemenea, un lucru urias cu Etoto, care ii va face pe plac oamenilor care urmaresc si pariaza pe aceste sporturi. Operatorul de pariuri are si o aplicatie mobila pentru Android, care poate fi descarcata direct de pe site. Pentru dispozitivele Apple, aplicatia poate fi descarcata din App Store.

Caracteristici de pariere

V-am spus deja despre ETOTOMANIA si despre punctele pe care le colectati prin ea. Ce altceva?

Din pacate, puteti retrage doar pentru anumite tipuri de pariu, in special pentru pariuri live, asa este. Cu toate acestea, site-ul de pariuri ofera o cantitate imensa de evenimente si sporturi de pariuri. In afara de toate cele mai mari ligi din fotbal, se concentreaza si pe unele ligi mai mici.

In ceea ce priveste sportul, exista o colectie frumoasa de sporturi pe care sa pariati. Fotbal, baschet, hochei pe gheata, tenis, esports sunt doar câteva exemple de sporturi oferite.

Securitate si corectitudine

Etoto foloseste o licenta emisa de Ministerul polonez al Finantelor. Acelasi organism reglementeaza si operatorul de pariuri, asigurându-se de corectitudinea de pe site-ul de pariuri. Le pasa de jocurile de noroc responsabile si ofera multe instrumente pentru a se asigura acest lucru. Ne putem astepta la o experienta corecta cu casa de pariuri.

Etoto_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri