Europebet

Europe-Bet, care a fost lansat in 2010 si se ocupa si de jocurile lor, jocul de noroc online din Georgia, ruleaza o selectie uriasa de optiuni inovatoare de jocuri pe bani reali pentru a se potrivi gusturilor diverse ale jucatorilor online: poker online, pariuri sportive, jocuri de noroc, un cazinou, table – chiar si dominos, a numi cateva. Daca doriti sa jucati un anumit joc cu bani reali online, exista sanse mari sa il gasiti pe Europe-Bet.com.

Europe Bet Poker este cea mai mare camera de poker online de care nu ati auzit niciodata. Cu o camera de poker independenta, acestea au trafic suficient pentru a le pune drept unul dintre primele 20 de site-uri de poker online din lume. Licentiat in Georgia si operat de Chempionebi 111, Europe-Bet isi pune accentul pe jucatorii georgieni de poker online, dar accepta si jucatori din intreaga lume, cu exceptia Statelor Unite si a altor cateva tari. Site-ul Europe Bet este disponibil in limba georgiana, rusa si engleza. Jocurile de poker online sunt disponibile in moneda Lari georgiene.

La inscrierea la Europe-Bet, jucatorii de poker pot profita de rakeback pana la 35% prin intermediul programului VIP. Sistemul de recompense se bazeaza pe nivelul dvs. de statut la Europe-Bet.

Europebet

Promotii Europe-Bet

Jackpot Bad Beat

Un jackpot Bad Beat este disponibil la Europe-Bet si, cu peste 80 de jackpot-uri Bad Beat, care au fost castigate la Europe Bet din 2010 si fonduri de premii care ajung la peste 200.000 de lari georgieni, aceste tabele merita sa fie acordate atentie. Poate ca masa ta va fi urmatoarea care va atinge acest scor imens.

Bineinteles, cu un premiu atat de mare, progresiv, lovirea unui Jackpot Bad Beat nu va fi o intamplare de zi cu zi. Pentru a te califica pentru un Jackpot Bad Beat la Europe-Bet, cineva de la masa ta trebuie sa piarda cu Quad Sevens sau mai mult.

Atat jucatorul castigator, cat si cel care pierde trebuie sa foloseasca ambele carti cu gauri, ceea ce face un pic mai dificila lovirea. Odata lovit, 40% va fi acordat celui care pierde mana, 20% castigatorului, 20% impartit intre restul mesei si ultimul 20% folosit pentru insamantarea urmatorului jackpot.

Este necesara o grebla minima de 10 tetri pentru calificarea unei maini Jackpot Bad Beat, ceea ce nu este de obicei o problema cu doua maini foarte puternice care se lupta unul impotriva celuilalt.

Bonusuri Europe-Bet

In acest moment nu exista bonus de depunere Europe-Bet disponibil prin camera de poker online. Asigurati-va ca verificati sectiunea de stiri de la Europe-Bet.com pentru cele mai recente promotii si bonusurile pentru depunerea Europe-Bet pe masura ce acestea devin disponibile.

Europe Bet Mobile

Software-ul mobil de poker online Europe-Bet este in versiune beta si este gata pentru tine! Disponibil pe versiunile Android 2.2 si mai sus, versiunea pentru Europa.

Pentru a incepe versiunea mobila Europe Bet, scanati codul QR de pe site-ul de poker Europe-Bet pentru a incepe descarcarea. Odata ce software-ul este descarcat, faceti clic pe fisierul pachetului de aplicatii Android (APK) pentru a instala fisierul. Dupa instalarea software-ului Europe Bet, puteti deschide software-ul Europe-Bet in sectiunea de programe.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri