Eurotierce

Eurotierce si-a lansat site-ul online de pariuri sportive online. Acestia sunt furnizorii de pariuri pentru cai pe cai belgieni, francezi si alti cai. Toate acestea intr-un cadru legal si in conformitate cu legea si pentru a o face cat mai echitabila posibil pentru jucatorii sai si pentru a cauta o oferta durabila si de calitate!

In calitate de actionar majoritar al companiilor franceze Eurotierce a format GIE PMU non-profit. Federatia belgiana pentru curse de cai este, de asemenea, actionar al fondatorului companiei. Inregistrati-va astazi la cartile de pariuri online Eurotierce si la pariurile pe cai si primiti bonus de pana la 100 de euro!

Pariurile online Eurotierce pe cai organizeaza pariuri pe preturile franceze si belgiene. In plus, exista si o oferta fantastica de alte tarife internationale. Eurotierce va ofera posibilitatea de a juca la pariurile franceze PMU, inclusiv Quinté + si Playpot-ul sau zilnic de 1.000.000 €. Zilele seriei EPIQE vor fi Playpot-ul care va distribui 10 milioane de euro. Pariurile Eurotierce pe cai sunt deja posibile de la 0,50 centi de euro. Puteti urmari preturile direct si continuu prin Equidia.

Eurotierce

Zece euro de credit pentru joc gratuit sau dublarea primei depuneri pentru cine deschide un cont? Este posibil ca site-urile de jocuri de noroc sa nu mai ofere astfel de bonusuri de duminica. Consiliul de stat a decis ca, scrie astazi Het Belang van Limburg.

Va amintiti probabil ca, in octombrie 2018, guvernul belgian a publicat un Decret regal privind publicitatea, care a intrat in vigoare in iunie 2019.

In acest decret regal se mentiona o limitare a bonusului de 275 € pe luna. La 6 februarie 2020, Curtea Constitutionala s-a pronuntat asupra deciziei referitoare la aceasta limitare a bonusului, precizand ca limita bonusului la 275 € per jucator pe luna era irelevanta, deoarece bonusurile sunt ilegale prin lege.

Drept urmare, cazinourile vor opri toate bonusurile active, inclusiv dar fara a se limita la bonusuri de inscriere, numerar, bonusuri cu cerinte de joc, rotiri gratuite si pariuri gratuite.

Aceasta modificare intra in vigoare la 1 martie 2020. Pana la aceasta data, toate cazinourile belgiene vor dezactiva toate ofertele de bun venit si orice alte bonusuri, pariuri gratuite, rotiri gratuite etc. la cazinoul lor.

Prin programul de mai sus aveti o modalitate rapida de a obtine o impresie a punctelor puternice si mai putin puternice de pariuri de fotbal si sport de la Eurotierce. Doriti sa cititi mai multe informatii despre diferitele puncte? Apoi cititi mai jos. Revizuim fiecare dintre cele 10 puncte si le descriem pe larg. De la crearea unui cont Eurotierce la pariuri Eurotierce la fotbal si sport. Puteti citi totul in prezentarea noastra generala Eurotierce Experiente si recenzii.

Site-ul Eurotierce este disponibil in olandeza. De asemenea, puteti alege versiunea franceza sau engleza a site-ului web. Site-ul in sine are un aspect proaspat datorita culorii sale albe. Navigarea este, de asemenea, usor de inteles, iar site-ul web functioneaza destul de repede. Prin urmare, experienta dvs. de pariere este, de asemenea, foarte placuta.

Eurotierce_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri