Evobet

Evobet este un brand detinut de CW Marketing B.V., o companie cu sediul in Curacao la Kaya Richard J. Beaujon z / n si Evoplay Limited, cu sediul in Malta, Suite 1 Sterling Building, strada Enrico mizzi, Ta’xbiex, XBX1453. Evobet functioneaza sub licenta nr. 1668 / JAZ emisa de eGaming Authority din Curacao.

Cartea de sport ofera multe posibilitati de a paria pe cele mai populare competitii de fotbal, baschet, tenis, volei, handbal, Formula 1, box, MMA, fotbal american, baseball, hochei pe gheata, badminton, eSports, golf, snooker, surfing si multe altele … fara indoiala, nu exista o alta casa de pariuri cu toate aceste sporturi pe care sa pariezi.

Cum se spune despre interfata grafica si experienta utilizatorului? Evobet este unul dintre cele mai bune site-uri pe care le-am incercat in ultimii ani, cu culori intunecate frumoase, meniuri drop-down reci, citate clare si bilet de pariuri in partea dreapta a ecranului. Acesta este un brand de cea mai buna valoare, creat fin pentru orice tip de parior din intreaga lume.

Evobet

Bonus de bun venit Evobet

Evobet ofera un bonus de 50% din prima depunere de pana la 150 USD (sau 150 EUR), astfel functioneaza:

 • Inregistrati-va la Evobet si, in primul rand, solicitati Bonusul de carte de bun venit
 • Faceti depunerea (minima necesara 20 USD sau 20 EUR) nu la Skrill, Neteller, Ecopayz
 • Obtineti bonusul de 50% pana la 150 USD (sau 150 EUR)

Bonusul si sumele de depunere trebuie pariate de 10 ori la pariuri de cote de minim 2,00 in termen de 30 de zile pentru a face posibila retragerea.

Promotii Evobet

Puteti gasi toate cele mai recente promotii, in sectiunea „Promotii” din partea stanga sus a ecranului. Sa le descoperim pe rand.

Bonus de pariu multiplu

Pentru a obtine bonusul cu pariu multiplu, trebuie sa adaugati cel putin 3 piete diferite (cota minima 1,60) pe acelasi pariu.

 • 3 meciuri: 10%
 • 4 meciuri: 20%
 • 5 meciuri: 25%
 • 6 meciuri: 30%

Amintiti-va ca, daca retrageti unul dintre aceste pariuri, nu mai sunteti eligibil pentru bonusul cu pariu multiplu.

Bonus de reincarcare Evobet

In fiecare luna puteti solicita un bonus de reincarcare de 40% pana la 100 USD (sau 100 EUR), depunerea minima necesara este de 10 USD (sau 10 EUR). Trebuie sa solicitati bonusul INAINTE de a depune si nu puteti utiliza Skrill, Neteller sau Ecopayz.

Bonusul de reincarcare necesita deblocarea si retragerea banilor, acestea sunt cerinte de pariere:

 • Primul depozit: 10% pana la 100 €. Rollover: de 2 ori
 • Al 2-lea depozit: 25% pana la 100 €. Rollover: 10X
 • Al 3-lea depozit: 30% pana la 100 €. Rollover: 12X
 • Al 4-lea depozit: 35% pana la 100 €. Rollover: 12X
 • Al 5-lea depozit: 40% pana la 100 €. Rollover: 15X

Trebuie sa pariati pe cote de 2,00 sau mai mult pentru a indeplini aceste cerinte.

Bonus de rambursare Evobet Loyalty

La sfarsitul saptamanii, duminica, pariurile pierdute vor fi cuantificate, iar 10% vor fi returnate in contul dvs. ca bonus de pariere gratuit (minim 15 USD-maxim 150 USD) pe care il puteti utiliza la pariurile sportive.

Suma maxima data ca pariu gratuit unic este de 25 USD (sau 25 EUR) si trebuie sa o utilizati in termen de 6 zile cu cote de 2,00 sau mai mari.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri