Excellbet

Excellbet video recenzie


Excellbet debutul unei noi pagini de istorie la pariuri

Excelbet este una dintre cele mai noi case de pariuri din industrie, dar datorita serviciilor sale de top, Excelbet a devenit rapid casa de pariuri preferata de milioane de pariori din intreaga lume. Compania este licentiata si reglementata in Romania.

Site-ul are un aspect frumos si prietenos, usor de utilizat de catre incepatori si satisfacator pentru pariorii mai experimentati. Timpul de raspuns este bun si este greu pentru oricine sa se planga de designul, functionalitatea si gradul de utilizare al interfetei de pariuri.

Un avantaj important pentru Excelbet este ca foloseste cele mai recente software si tehnologii disponibile, lucru care ofera utilizatorului o experienta imbunatatita de pariere.

Excellbet – un site foarte impresionant

In ceea ce priveste sansele, Excelbet este competitiv si ar trebui sa fie daca mantra lor este sa creeze castigatori si sa le ofere o experienta excelenta pentru utilizator. Aspectul site-ului este excelent si are o senzatie buna in ceea ce priveste navigarea si gradul de utilizare, ceea ce face ca plasarea pariului sa fie foarte simpla.

Excellbet cote competitive in timpul jocului si inainte de meci

Castigatorul ofera cote foarte competitive la toate cele mai bune sporturi pre-meci si in joc. Cotele la fotbal pe care le-am verificat il plaseaza pe Excelbet in primele 3 sau 4 preturi dintre toate cele mai cunoscute case de pariuri. Le-am verificat preturile si la tenis si au fost, de asemenea, competitivi, de multe ori pretul de top comun si alteori bat la mijloc, dar niciodata aproape de cel mai prost capat al preturilor disponibile.

Excellbet toate sporturile de top, dar lipsa de profunzime in piete

Castigatorul acopera o multime de locuri, inclusiv fotbal, tenis, curse de cai, golf etc., dar inca nu exista la fel de multe piete pentru aceste evenimente sportive ca si alte case de pariuri consacrate in acest joc, dar te-ai astepta la asta in aceste zile de inceput si eu. Sunt sigur ca acest lucru se va imbunatati.

Oferte grozave, dar disponibile numai pentru clientii din Romania

Castigatorul are o sectiune de promotii dedicata tuturor ofertelor lor curente, ceea ce faciliteaza verificarea celor mai recente oferte disponibile. Unele dintre cele actuale includ Asigurarea Multipla in care primesti un pariu gratuit daca 1 te dezamageste, Seventh Heaven, unde iti ofera bonus de 25% la castigarea de 7 ori si Lucky Streak, care este similar cu Seventh Heaven si iti ofera diferite niveluri de bonusuri. in functie de numarul de castigatori pe care ii obtineti. Din pacate, bonusurile de inscriere sunt disponibile numai pentru clientii din Romania si nu puteti folosi Skrill.

Excellbet bonusul pentru prima depunere necesita 5 depuneri

Cand va inscrieti la sporturile castigatoare, sunteti eligibil pentru un pariu gratuit de pana la 50 RON, in functie de miza initiala. Aceasta pare a fi o oferta foarte buna, dar trebuie sa mizati depunerea initiala de 5 ori pentru a obtine pariul gratuit. Deci, ar trebui sa pariati de 10 RON de 5 ori inainte de a primi un pariu gratuit de 10 RON si 5 loturi de pariuri de 50 RON pentru a obtine pariul gratuit de 50 RON. De asemenea, cotele minime trebuie sa fie de 1,5 pentru fiecare dintre pariurile dvs. de calificare. Este inca o oferta ok, deoarece pariurile gratuite merg si multe alte case de pariuri merg pe calea de a solicita ca pariurile gratuite sa fie jucate intr-un fel acum.

Excellbet – optiuni de plata

Toate metodele standard de plata si retragere sunt incluse de catre Excelbet, cum ar fi Transfer bancar, UKash, Skrill, Carduri de credit, WebMoney, Neteller, Nordea si, cu exceptia cazului in care tranzactionati in continuare folosind piese de aur, nu imi pot imagina ca nu exista o metoda care sa corespunda dvs. cerinte!

Excellbet – serviciu excelent pentru clienti

Functionalitatea de chat live pe care Excelbet o ofera este foarte utila si ne multumeste intotdeauna pe noi pariori atunci cand putem obtine acces instantaneu la intrebarile noastre si problemele sunt rezolvate rapid. Ni s-a spus ca serviciul nu este garantat 24-7, dar cand am avut o intrebare despre bonus, ei au raspuns imediat si acesta este un semn bun. Daca nu puteti pune mana pe nimeni pe chat, e-mail sports@excelbet.ro si ar trebui sa primiti un raspuns in timp util.

Pe scurt, suntem foarte impresionati de site-ul Excelbet si de cat de competitive sunt cotele lor. Pariul gratuit nu este atat de bun pe cat pare la inceput si este poate putin complicat, dar credem ca castigatorul este o casa de pariuri decenta de incredere si o completare buna la lista caselor de pariuri de renume.

Excellbet intrebari frecvente ale castigatorilor

Este Excelbet un operator legitim?

Da, absolut. Castigatorul este licentiat si reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit.

Trebuie sa introduc un cod promotional Excelbet cand imi creez un cont?

Pentru a alege unele dintre ofertele interesante de la aceasta casa de pariuri, poate fi necesar un cod promotional. Puteti afla mai multe verificand pagina noastra cuprinzatoare de coduri promotionale Excelbet.

Care este cel mai bun bonus de castigator?

Excelbet are o serie de promotii in curs de desfasurare in pariuri sportive si cazinou. Pentru mai multe informatii, faceti clic pe butonul „Promotii” din partea de sus a paginii de pornire.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri