Explosino

Bucurati-va de sute de jocuri de la zeci de furnizori de software. Aceasta include un cazinou live sau pariuri sportive. Daca va inregistrati la cazinoul Explosino prin intermediul site-ului nostru web, veti primi 20 de rotiri gratuite pe slotul Lucha Maniacs ca cadou pentru inregistrare. Pachetul de bun venit este apoi format din trei variante de bonusuri pentru primul depozit, dintre care puteti alege. Puteti obtine bani suplimentari bonus sau rotiri gratuite in fiecare saptamâna sau weekend.

Putem confirma din implorare ca acesta este un cazinou autorizat. Are un permis din zona Curaçao. Pe site-ul cazinoului, veti gasi sloturi, jocuri de masa si pariuri sportive. Site-ul este in limba engleza, dar ca orice cazinou international, Explosino ofera mai multe limbi. In acest caz, este rus, german, polonez, român, ucrainean, turc si chiar chinez.

Cazinoul ofera jocuri instant pe site. Aceasta inseamna ca puteti porni cazinoul direct in browserul computerului sau laptopului. De asemenea, puteti juca fara probleme la telefon. Platformele acceptate sunt Windows, Android, Linux, Mac si iOS.

Explosino_web

20 rotiri gratuite fara depunere

Toti vânatorii de bonusuri de cazino se vor bucura, de asemenea, de promotia la cazinoul Explosino. Vizitati cazinoul prin intermediul site-ului nostru web si obtineti 20 de rotiri gratuite pe slotul Lucha Maniacs la inregistrare. Pachetul de bun venit include si un bonus pentru prima depunere, care este oferit in variantele Standard, Dynamite si Bomb. Puteti alege una dintre ele.

Bonus la primul depozit

  • Standard – 100% pâna la 500 € + 20 rotiri gratuite (cerinte de pariere 40x)
  • Dynamite – 100% pâna la 500 € + 100 rotiri gratuite (cerinte de pariere 40x)
  • Bomba – 100% fara limita + 100 rotiri gratuite (cerinte de pariere 30x)

Primul bonus de depunere nu poate fi obtinut daca depuneti bani prin portofele electronice Skrill sau Neteller. Pariul maxim la indeplinirea cerintelor de pariere este de 10 €. Trebuie sa solicitati bonusul pe chatul live.

Mod Ultra

Explosino Casino vine, de asemenea, cu o promotie Ultra Mode foarte unica. Datorita acestuia, veti primi bonusuri in cele mai bune conditii. Modul Ultra va permite sa obtineti procentajul maxim al oricarei promotii active fara a limita valoarea bonusului si cu cerinte de pariere numai x30.

 

Cod promotional: ULTRA

Pe lânga aceasta oferta interesanta, veti gasi si alte promotii regulate pentru fiecare zi in zilele lucratoare sau in weekend in cazinoul Explosino. Daca aveti ghinion, puteti utiliza rambursarea saptamânala. Jucatorii fideli vor primi apoi alte beneficii extraordinare datorita programului VIP.

Joaca o selectie a celor mai bune jocuri de cazino din cazinoul licentiat Curaçao. Explosino ofera peste 2000 de titluri de joc de la zeci de producatori. Bonusuri interesante asteapta toti jucatorii. Chiar la inceput, primiti 20 de rotiri gratuite fara depunere. Bonusurile sunt disponibile si pentru prima dvs. depunere, pentru care veti primi pâna la 500 € si 100 de jocuri gratuite. Cazinoul ofera, de asemenea, promotii speciale, datorita carora obtineti un bonus practic nelimitat. Depunerile si retragerile sunt posibile prin intermediul cardurilor de plata si al portofelelor electronice selectate.

Explosino_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri