Fan-sport

Fan-Sport este o casa de pariuri destul de interesanta de examinat, mai ales ca reprezinta o noutate in industrie. De la infiintarea lor in 2016, s-au adaptat cu succes la diferite tendinte si preferinte ale pariorilor. Nu in fiecare zi vezi ca un brand are o astfel de dorinta de a ramane relevant si de a-si servi clientii. Cu toate acestea, in ciuda progreselor impresionante pe care le-au facut in ultimii trei ani, Fan Sport are mai multe defecte pe care trebuie sa le abordeze inainte de a putea inota cu rechinii. In cele din urma, totul depinde de faptul daca considerati ca aceste sughituri sunt rupte de afaceri.

In afara de asta, gasim lipsa unei aplicatii mobile dedicate putin descurajanta. Cu atat de multi pariori care prefera sa joace in miscare, Fan Sport pierde o multime de venituri potentiale si clienti noi, cu reticenta lor de a lansa o aplicatie. Cu toate acestea, versiunea browserului mobil este satisfacatoare, chiar daca paleste in comparatie cu versiunea desktop.

Fan-sport

Proiectarea site-ului Fan Sport este pur si simplu impecabila. Cu un aspect simplu, fara dezordine, este o adevarata placere sa navigati pe pagina de pornire. De la inceput, sunteti intampinat de un set ordonat de mese referitoare la cele mai populare evenimente ale zilei. Am vazut diferite fonturi, stiluri si optiuni de culoare, care, la randul lor, va permit sa plasati pariuri ore intregi, fara sa va strangeti ochii. Acesta este un aspect foarte important al fiecarei carti de pariuri online si este uluitor sa constate ca companiile ignora acest lucru aproape complet.

Asistenta pentru clienti ar putea folosi cu siguranta o revizie. Lipsa de chat live este un minus mare, mai ales intr-o zi si o varsta in care contactul imediat cu agentii este obligatoriu. Nu este atat de sumbru, deoarece raspunsurile prin e-mail ajung in 5-7 ore, cu explicatii clare. Exista, de asemenea, un formular de contact pe care il puteti completa, dar credem ca acest lucru este destul de inutil atunci cand aveti deja corespondenta prin e-mail ca optiune.

Sectiunea de plati este locul in care Fan Sport straluceste cu adevarat. In total sunt oferite 32 de optiuni diferite, bijuteria coroanei acestui arsenal fiind prezenta a 14 criptomonede diferite. Au acoperit, in esenta, toate optiunile de baza si cele mai populare, ceea ce face una dintre cele mai echilibrate liste de optiuni de plata pe care le-am vazut. Chiar si cartile de sport cripto-autoproclamate palid in comparatie cu Fan Sport. Remarcabil.

Caracteristici de pariere

Desi varietatea de sporturi oferite este impresionanta, nu am numi Fan Sport o casa de pariuri ideala pentru pariorii profesionisti. Limitele sunt uneori restrictive si nu puteti iesi intotdeauna in ceea ce priveste pariurile. Indiferent, ne place faptul ca fluxurile live sunt disponibile pentru o mare majoritate a evenimentelor sportive. Una peste alta, Fan Sport este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa isi gaseasca drumul in lumea pariurilor sportive.

Fansport_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri