FansBet

FansBet este un nou site de pariuri lansat recent pe piata britanica. Acestea sunt o casa de pariuri si un cazinou online care ofera o parte din profiturile lor organizatiilor de sustinere acreditate.

In schema lor „Fan Partner”, va puteti inregistra partenerul / clubul / organizatia locala de fani pentru a primi fonduri in fiecare trimestru.

FansBet va urmari toate pariurile pentru a stabili fondurile corecte pentru grupul dvs. Consultati pagina FansBet „Despre noi” pentru mai multe informatii.

Fansbet

Promotii si recompense

FansBet este destul de nou pe piata din Marea Britanie, dar au mai multe promotii interesante care ofera valoare reala tuturor clientilor sai.

Fan Boost – Aici veti gasi cote selectate de fan, cu o miza maxima de 50 GBP. Acestea acopera o gama larga de sporturi, cu accent pe fotbal, dar puteti vedea si NFL, rugby, tenis, sageti si multe altele.

Fantasy Weekly Freeroll – Ati dorit vreodata sa jucati fotbal fantasy pe un site de pariuri pentru sansa de a câstiga bani? FansBet va permite sa va construiti cea mai buna echipa din Premier League si sa va puneti abilitatile la incercare pentru sansa de a câstiga premii in bani!

Aspect si navigare

FansBet are un design proaspat si usor de utilizat pentru casa de pariuri. Verde indraznet FansBet este folosit pentru a evidentia fanii lor creste link-uri rapide, scoruri si promotii pe site-ul lor.

Dar, bannerele lor pot fi usor enervante, in special bannerele de 5 milioane de lire sterline care pulseaza in mod constant pe masura ce derulati prin site.

Navigarea pe tot site-ul este rapida si usoara, deoarece FansBet utilizeaza un aspect inteligent, oferind in acelasi timp o multime de linkuri rapide.

Lista sporturilor A-Z se afla in partea stânga a site-ului, in timp ce centrul este plin de evenimente live de la toate sporturile.

Partea dreapta este rezervata pentru promovarea bannerelor lor enervante pentru cazinou si jackpoturile sindicatului de 5 milioane de lire sterline. Ar fi frumos daca le-ar fi indepartat complet, deoarece nu este nevoie de acest tip de publicitate pe o casa de sport.

Cel putin, inlocuiti-le va continua publicitatea care nu va distrage in permanenta perifericul.

Site-ul poate dura uneori ceva timp pentru a incarca anumite pagini, dar acest lucru este normal pentru majoritatea site-urilor de pariuri. Singura noastra plângere reala este bannerele publicitare in miscare.

Pietele de pariuri

FansBet are o multime de 33 de sporturi diferite pentru a alege, iar adâncimea lor de piata este decenta.

Veti gasi peste 100 de piete in majoritatea ligilor de fotbal de top, cu toate pietele populare disponibile. De asemenea, au o crestere a cotelor interesanta si unica in sectiunea lor Boosts Fan.

Fotbalul este o parte importanta a FansBet, ceea ce este destul de clar având in vedere parteneriatul lor unic cu suporterii fotbalului. Veti gasi o multime de ligi si evenimente pe care sa pariati, dar totusi nu aproape de lista nebuna a evenimentelor de fotbal ale bet365.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri