FanTeam

Suntem incantati sa impartasim ce credem despre varietatea de sport FanTeam, asa cum este descris. Principalele sporturi oferite aici sunt fotbalul, hocheiul, baschetul, DOTA2, Tenisul si CS: GO. Unele dintre sporturi nu sunt disponibile, ceea ce a facut ca optiunea noastra sa se limiteze doar la jocurile populare. Cu toate acestea, ne-a placut optiunea de potrivire a jucatorilor.

Platforma de pariuri are 33 de ligi in toate sporturile, iar acestea sunt subdivizate in functie de categoria sportiva. Nu am gasit un sport nepopular pe platforma. In timp ce FanTeam avea icoane sportive MM1 si Formula 1, am fost dezamagiti ca sporturile nu erau inca disponibile. Deci, nu va ridicati spiritul daca sunteti un pasionat de acestea.

Furnizorul de servicii se asigura ca jucatorii de jocuri au ramas in toata lumea. Dupa ce am vizitat si am semnat pe site, am descoperit cateva modalitati de a juca pe fotbal. Ati putea participa la turnee fantastice, jocuri de meciuri sau carti de pariuri. Acestea erau disponibile in cea mai mare parte pentru prima liga. Cotele de pariere au fost disponibile la simplu sau multiplu pentru fotbal, tenis si DOTA 2.

Desi ligile au oferit multe sporturi de jucat, am simtit ca casa de pariuri are multe sporturi de adaugat. De asemenea, adaugarea de icoane la sporturile pe care nu le-au oferit inca este dezamagitoare. Ne-a facut sa ne ridicam asteptarile degeaba. Cu toate acestea, am fost incantati de premiile disponibile pentru turneele fantastice si jocurile de meciuri.

Fanteam

Puncte bonus

Bonusurile si promotiile pe FanTeam UK sunt sezoniere. La efectuarea acestei recenzii, bonusul de bun venit nu a fost listat. Platforma nu are inca programe VIP si redevente, dar ofera bilete VIP la una dintre ligi. Am fost fascinati de functia invita prietenii.

Furnizorul nu a primit inca nicio recompensa si am fost bucurosi sa constatam ca, in ciuda faptului ca suntem tineri, a reusit sa sponsorizeze un club, ceea ce explica punctele noastre bonus pe tabelul de mai jos. Lipsa unei optiuni de streaming live este un obstacol, deoarece, odata ce pierzi timpul, nu te poti bucura de pariuri in joc.

Impresia generala pe site-ul de pariuri FanTeam este usor peste medie. Ar putea fi mai bine daca site-ul nu s-ar concentra doar pe sporturile majore. Am adaugat puncte suplimentare pentru ca ne-am putea invita prietenii sa concureze cu ei in turnee fanteziste. Apelurile directe ar fi, de asemenea, mai bune pentru clientii care prefera astfel de consultari.

Din FanTeam, credem ca furnizorul are multe potentiale. Fiind un furnizor de pariuri fantasy, casa de pariuri are multe incercari de facut, astfel incat platforma sa poata oferi o mare varietate. De asemenea, credem ca performanta sa este destul de impresionanta pentru o noua companie, iar sistemul de puncte creeaza o adevarata provocare sportiva pentru jucatori.

FanTeam face o treaba destul de impresionanta cu serviciul sau pentru clienti. Nu putem lauda suficient profesionistul si rabdarea lor. Deoarece majoritatea pariorilor sunt obisnuiti cu platformele traditionale de pariuri, poate fi dificil sa explici acelasi concept mereu, dar echipa ramane consecventa.

Fanteam_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri