Fastbet

FastBet, dupa cum sugereaza si numele, incearca sa-si croiasca o nisa, concentrandu-se pe oferirea celor mai rapide plati pentru castiguri clientilor, trimitand banii direct la banca dvs. cat mai repede posibil. Casa de pariuri si-a lansat platforma online in 2016, oferind atat servicii de cazino, cat si pariuri sportive pe tot globul.

Compania este complet licentiata si reglementata de Malta Gaming Authority (MGA) si prezinta in mod vizibil informatii responsabile despre jocurile de noroc pe site-ul sau – acest lucru inseamna ca puteti fi siguri ca fondurile dvs. sunt sigure, ca tot jocul este echitabil si mai presus de practici etice si de bord este de asteptat in casele de pariuri de astazi.

FastBet are la dispozitie o selectie cuprinzatoare de evenimente, ligi si sporturi pe site-ul sau, cu fotbal, sporturi americane, aur, cricket si multe altele, toate bine acoperite. Ligile minore au, de asemenea, o acoperire buna, cu o cantitate decenta de adancime in ceea ce priveste pietele de pariuri. Asa cum era de asteptat, evenimentele mari ofera o varietate buna pentru pietele de pariuri specifice, care ar satisface pe toti cei mai exigenti pariori sportivi.

Fastbet

In prezent, cursele de cai nu sunt, din pacate, oferite de FastBet, dar fac o treaba asigurandu-se ca fanii sportului E pot uda fluierul la turneele DOTA 2, Counter Strike, League of Legends, Overwatch din intreaga lume. Clientii pot plasa pariuri de simplu, dublu sau de selectie mai mare, cumulativ, atat pe sportul cross, cat si pe piete de pariuri specifice pe acelasi eveniment. FastBet lipseste un truc cand vine vorba de promotii bazate pe sport, totusi, deoarece in prezent nu ofera nimic pe site-ul lor pentru a atrage clientii noi sa isi foloseasca serviciile si platforma de pariuri. Acelasi lucru este valabil si pentru utilizatorii obisnuiti, cu zero recompense sau beneficii de a cheltui o anumita suma pe site pe luna sau de a plasa un numar mare de pariuri.

FastBet are atat un cazinou cat si un cazinou live disponibile pe site pentru a va bucura atunci cand doriti o pauza de la pariurile sportive. Site-ul are sloturi video de top, cum ar fi Starburst, Jackpots si jocuri clasice de masa, pentru ca dvs. sa invartiti orele si, speram, sa castigati un mare castig. Live Casino, gazduit de Evolution Gaming, este o experienta perfecta de pariere cu carti reale impotriva unui dealer din lumea reala.

FastBet are un brand modern si modern, un design memorabil al site-ului si o navigare logica si orientata catre utilizator – site-ul functioneaza impreuna intr-o maniera simpla, ceea ce inseamna ca uitati de explorarea continutului si va concentrati mai mult pe pariuri – exact cum ar trebui sa fie. Clientii au fiecare propria zona de cont dedicata si pot primi asistenta pentru oricare dintre activitatile lor de pariere prin chat live si e-mail, 24 de ore pe zi. Puteti depune si retrage fonduri prin Visa, Mastercard si E Wallet si, asa cum este publicat, speram ca aceste tranzactii au loc extrem de repede.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri