FDJ

Parions Sport este o casa de sport bine-cunoscuta care a intrat online in 2010. Multi le cunosteau cu un nume diferit acum cativa ani – ParionsWeb. Site-ul este platforma oficiala de case sportive a Française Des Jeux mai cunoscuta sub numele de FDJ – o companie detinuta si administrata de guvernul francez. Compania este un sustinator urias al diferitelor sporturi franceze, prin urmare, joaca adesea rolul de sponsor. Casa de pariuri este de departe cea mai preferata destinatie de pariere din Franta si poate fi numita cu usurinta monopolist in aceasta tara.

Promotii si bonusuri

Casaa de pariuri online franceza ofera o gama placuta de bonusuri si promotii, dintre care cele mai multe ruleaza pentru o perioada limitata de timp. In comparatie cu ofertele de bun venit de pe alte site-uri de pariuri, bonusul sau de inscriere este destul de generos – Parions Sport intampina noii membri cu un bonus de rambursare de pana la 100 € sau echivalentul valutei in care va deschideti contul. Pentru a-l primi, pariorii trebuie mai intai sa creeze un cont FDJ pe site-ul Parions Sports. Cei cu un cont activ nu se vor califica pentru bonusul de inscriere.

FDj

Bonus de bun venit

Odata inregistrati, pariorii trebuie sa furnizeze operatorului de pariuri o copie a unui act de identitate emis de guvern si a unui cod IBAN pentru a putea verifica noile conturi. Apoi, trebuie sa faca o depunere pe bani reali si sa parieze minimum 20 EUR pe un meci sau alt eveniment sportiv care are loc in urmatoarele 30 de zile. Daca pariul lor pierde, casa de pariuri le va rambursa cu un bonus de 80% la pariul pierdut in termen de 7 zile. Suma maxima a bonusului este de 100 EUR si va fi creditata in numerar fara pariu. Aceasta inseamna ca pariorii isi pot retrage instantaneu bonusul sau il pot folosi pentru a face mai multe pariuri.

Combi Boost

Aceasta este o promotie destul de generoasa pentru toti pariorii care cred ca pot prezice corect rezultatele a cel putin 4 evenimente sportive. Se numeste Combi Boosté, care poate fi explicat cel mai bine ca o crestere a parului – pariorii care castiga 4 sau mai multe pariuri in cadrul aceluiasi cupon sunt eligibili pentru castiguri bonus de pana la 50%.

Pentru a va califica pentru acest bonus, trebuie sa selectati o combinatie de cel putin 4 pariuri, eligibile pentru promotie – cele eligibile sunt afisate cu semnul fulger Combi Boosté. Cu cat includeti mai multe pariuri in cupon, cu atat veti primi un impuls mai mare. Daca castigati 4 pariuri, veti obtine 5% mai multe castiguri, in timp ce pentru 14 pariuri castigatoare sau mai mult, vi se va acorda un bonus de 50% la castigurile dvs.

Parions Sports este potrivirea potrivita pentru dvs. in doua cazuri. In primul rand, daca esti francez si in al doilea rand, daca vorbesti franceza. Nu este o surpriza faptul ca o casa de sport franceza, precum Parions Sports, accepta doar euro si afiseaza cote in format zecimal.

FDJ_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri