Feelingbet

Site-ul Feelingbet a fost proiectat de antreprenorul francez Pascal Vallet si este destinat sa completeze site-ul de predictii fotbal “footballfeeling”. Fratii sai mici, site-urile rugbyfeeling, basketfeeling si hockeyfeeling, va prezinta, de asemenea, prognoze cu privire la aceste sporturi care primesc mai putina acoperire media decat fotbalul.

Aceasta casa de pariuri foloseste platforma sportnco care alimenteaza, de asemenea, pariul Netbet, France Pari si Ze. De aici si faptul ca veti gasi pe Feelingbet o multime de puncte comune: grafica, interfata site-ului, nivelul de rating.

Feelingbet este cu adevarat o casa de pariuri care are un loc special printre alte site-uri Arjel. Trebuie sa stiti ca aceasta casa de pariuri ofera oferta sa de pariuri sportive sub licenta Arjel de la France Pari, astfel incat site-ul nu are propria licenta Arjel. In realitate, trebuie deci sa intelegem ca Feelingbet „apartine” Frantei Pari.

Cea mai evidenta consecinta este ca, daca v-ati inregistrat deja la France Pari, nu va puteti inregistra la Feelingbet. Si inversul este, de asemenea, adevarat. Dar, avand in vedere ca aceste doua case de pariuri sunt in cele din urma putin cunoscute publicului larg, situatia nu ar trebui sa apara des.

Cu toate acestea, Feelingbet este o casa de pariuri care castiga sa fie mai bine cunoscuta, mai ales datorita ofertei sale de pariuri sportive.

Feelingbet

Oferta de pariuri Feelingbet

Site-ul este serios si cuprinzator, oferind peste 32.000 de pariuri pe an pe toate sporturile autorizate: fotbal, tenis, baschet, rugby, volei si multe altele.

Evident, toate competitiile importante de fotbal sunt acolo: liga campionilor, liga europeana, cupa mondiala, euro, liga premiera, seria a, liga 1 etc.

Alte sporturi nu trebuie depasite, deoarece veti putea paria pe toate competitiile de tenis. Desigur, turneele de Grand Slam: Roland-Garros, Wimbledon, Flushing Meadows, Open Asutralia, dar si Cupa Davis, Fed Cup si turneele ATP si WTA.

Fanii baschetului pot paria pe NBA, Pro A, Euroliga, Eurocup, diferitele campionate. Si am putea vorbi despre numeroasele competitii disponibile pentru toate celelalte sporturi. Pe scurt, Feelingbet are totul grozav.

Sunt disponibile si multe pariuri, fie ca sunt pre-meci sau chiar pariuri live. Printre pariurile disponibile se numara 1N2, pariuri la pauza, scoruri exacte, over under, handicapuri, pe scurt, exista totul. Oferta de pariuri este mai mult decat suficienta pentru marea majoritate a pariorilor. Pe aceasta parte, obiectivul Feelingbet este indeplinit

Aceasta casa de pariuri va invita, de asemenea, sa pariati pe grile sportive pe fotbal: minifeeling, superfeeling, eurofeeling … etc.

Pentru a va convinge sa pariati pe site, Feelingbet nu ezita sa va ofere un bonus mai mult decat atractiv in suma colosala de 300 de euro.

Si, desi obtinerea bonusului complet este complicata, primul dvs. pariu (daca pierde) va va fi rambursat in pariuri gratuite, pana la 50 USD. Ce sa incepeti fara risc, asa ca ascultati-va sentimentul si castigati pariurile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri