FEZBet

Nu in fiecare zi avem ocazia sa aruncam o privire la un nou site de pariuri. Din fericire, astazi este una dintre acele zile, deoarece avem placerea de a scrie despre Fezbet.

Ei si-au deschis usile virtuale catre public la inceputul anului 2020, fara sa piarda timpul cand a venit sa-si faca un nume. Cu sediul in Curacao, aceasta casa de pariuri a decis sa nu economiseasca cheltuieli atunci cand a venit sa iasa in evidenta printre competitii.

Desi Fezbet este cu siguranta un proiect ambitios, credem in continuare ca exista cateva lucruri la care ar trebui sa lucreze. In mod corect, acest tip de rezultat al unei noi case de pariuri este destul de bun, indiferent de defectele minuscule.

Industria pariurilor sportive se bazeaza aproape exclusiv pe doar cateva tipuri de UI. Dezvoltatorii si designerii nu doresc sa ia drumul mai putin parcurs, mai ales deoarece formulele dovedite sunt, din punct de vedere statistic, mai susceptibile de a conduce o carte de sport catre succes.

Exista mari sanse ca jucatorii dvs. sa aiba experienta, iar adoptarea unui aspect familiar al site-ului web le va usura tranzitia si va avea ca rezultat o experienta mai placuta. Ai sens, nu?

Da, dar o astfel de abordare duce la stalenitate vizuala. De aceea, iubim casele de pariuri precum Fezbet, care sunt dispuse sa gandeasca in afara cutiei si sa vina cu ceva complet nou.

Trecerea de la site-ul principal la casa de pariuri este probabil cea mai lina pe care am vazut-o vreodata. Puteti comuta intre sectiuni folosind un contor care poate fi derulat, toate putand paria si juca jocuri de cazino cu acelasi cont.

FEZBet

Fiecare cutie, tabel si continut este mare, indraznet si foarte vizibil. Acest lucru face din Fezbet o alegere ideala pentru incepatori si pentru cei care iubesc o interfata de utilizare ordonata. Fundalul gri pastreaza vizibilitatea in timp ce merge usor pe ochi, ceea ce nu este ceva ce vedeti in fiecare zi.

Din punct de vedere al designului, Fezbet s-a indreptat spre gard si l-a lovit din parc cu relativa usurinta. Chiar daca aspectul ar putea fi necunoscut, este atat de simplu si usor de inteles ca pariorii experimentati nu vor avea probleme in timp ce vor incerca sa se obisnuiasca cu site-ul.

Cand vine vorba de asistenta pentru clienti, Fezbet poate fi accesat non-stop, prin e-mail si chat live. Echipa este numeroasa si informata, asa ca nu veti experimenta timpi de asteptare mai lungi de 5 minute, chiar si in timpul orelor de varf.

Banca este o categorie deosebit de dificila pentru casele de pariuri, dar Fezbet a venit cu o gama frumoasa de metode de plata populare, cele regionale si mai mult de cateva criptomonede. Tranzactiile sunt criptate si ajung in timp util.

Chiar daca rata de plata este de 94% pe toate pietele sportive, suntem dezamagiti de lipsa pariurilor speciale, chiar si pentru unele meciuri din prima liga. Situatia este oarecum imbunatatita de faptul ca exista o multime de evenimente care pot fi transmise in direct. Are nevoie de imbunatatiri, dar consideram ca este irational sa grabesti Fezbet prea tare din cauza faptului ca sunt noi.

Fezbet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri