FinBet

Casa de pariuri Finbet a fost fondata in Kazahstan in 2011. A fost emisa o licenta locala pentru activitatile casei de pariuri. Site-ul oficial nu se limiteaza la pariuri sportive, acesta cuprinde si discipline eSports, jocuri rapide, jocuri TV, keno si bingo. Pariurile online sunt acceptate si la personalul didactic de la sol din diferite orase din Kazahstan (mai mult de 30 de puncte sunt deschise). Interfata resurselor accepta versiunile in limba engleza si rusa. Inregistrarea este interzisa numai pentru pariorii din Germania.

Cititi feedback despre activitatea casei de pariuri Finbet la forumurile tematice sau in retelele de socializare. Daca site-ul nu functioneaza in regiunea dvs., utilizati o adresa alternativa – o oglinda de lucru.

finbet_website

Tipuri de sume licitate

Biroul ofera mai multe tipuri de pariuri sportive la evenimentele de top din linie. Nivelul cotelor depinde de popularitatea meciului, de cererea jucatorilor, a echipelor si a altor factori. Un asemenea divertisment este disponibil si: pariuri sportive, e-sport, ruleta, jocuri de carti, pariuri live, bingo, keno, video poker si zaruri.

Sisteme de plata

Pentru completarea depozitului, Finbet BC ofera urmatoarele metode de transfer: birouri de numerar la sol, portofel si terminal Kassa 24, Qiwi, KazPost, Alfa-Bank, ATF Bank, Bank RBK, Eurasian Bank, Burbank si Forte Bank. Pentru a retrage castigurile din contul dvs., utilizati urmatoarele sisteme de plata: portofele Qiwi si Casier 24, birouri de numerar la sol, precum si carduri de credit / debit Visa / Mastercard.

Pariuri mobile

Pentru jucatorii activi carora le place sa parieze si nu depind de un PC stationar, casa de pariuri Finbet ofera descarcarea versiunii mobile a site-ului pe smartphone-urile Android si IOS. Gadgeturile vor fi disponibile toate functionalitatile portalului.

Bonusuri si promotii

Casa de pariuri Finbet ofera un bonus de bun venit pentru inregistrare si un bonus de pana la 30% pentru pariurile exprese. Pentru a primi fonduri bonus, faceti pariuri exprese din 3 evenimente. Cu cat sunt mai multe evenimente in expres – cu atat este mai mare procentul bonusului. Puteti vizualiza bonusurile actuale pe site-ul oficial din contul dvs. Daca accesul este refuzat, utilizati o oglinda Finbet.

Relatii Clienti

Operatorii de asistenta lucreaza non-stop (24/7). Acestia sfatuiesc prin e-mail, telefon si chat live pe site-ul web Finbet. Cand trimiteti o solicitare prin posta, nu uitati sa clarificati subiectul scrisorii si sa indicati datele din contul dvs.

Revizuirea finbet.bet este pozitiva. Scorul de incredere pozitiv se bazeaza pe o analiza automata a 40 de surse de date diferite pe care le-am verificat online, cum ar fi tehnologia utilizata, locatia companiei, alte site-uri web gasite pe acelasi server web etc.

Site-urile web cu un scor de 80% sau mai mare sunt in general sigure de utilizat, 100% fiind foarte sigure. Totusi, va recomandam cu tarie sa faceti propriul control al fiecarui nou site web in care intentionati sa faceti cumparaturi sau sa va lasati datele de contact. Au existat cazuri in care infractorii au cumparat site-uri web foarte fiabile. Puteti folosi articolul nostru „Cum sa recunoasteti un site web inselatorie” pentru a va crea propria opinie.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri