Football Pools

Pools de fotbal au facut mult timp parte din pariuri sportive de generatii si site-ul web Pools de fotbal incearca sa aduca aceasta piata unica de pariuri sportive in lumea online. Acest site nu ofera doar piete pentru fanii fotbalului, ci si o fila de cazinou ascunsa, unde pot juca o gama de sloturi moderne sau titluri clasice de cazino.

De fapt, exista mai mult de 300 de sloturi sau jocuri de cazino de care sa te bucuri – unele dintre ele fiind o selectie a celor mai populare titluri disponibile in cazinoul online, precum si oferirea de jackpot-uri uriase. Site-ul, detinut de Sportech PLC, care are sediul in Liverpool, este unul dintre cele trei site-uri web care urmeaza sa fie detinute de acestia. Deschisa in 2009, platforma s-a incorporat rapid intr-un site web de succes si fac acest lucru prin mai multe moduri – inclusiv utilizarea cu succes a retelelor sociale.

Dupa cum sa mentionat, site-ul The Football Pools este extrem de activ pe retelele sociale si, prin urmare, jucatorii care sunt activi pe Facebook si Twitter vor putea sa-si urmeze propriile profiluri si pagini. Privind pagina lor oficiala de Facebook, au peste 15.000 de aprecieri, ceea ce este destul de bun, având in vedere ca sunt un site de pariuri sportive pe social media. Acest lucru arata ca un numar de jucatori le folosesc si astfel pot fi incredinti complet de incepatori. Unul dintre motivele pentru care ar putea fi populare pe retelele de socializare, atât pentru adepti, cât si pentru fani, este faptul ca incarca in mod constant continut.

Jucatorii carora le plac paginile lor vor observa in mod regulat ca vor aparea pe fluxurile lor de stiri, impartasind cele mai recente clipuri de fotbal, stiri si informatii despre orice meciuri viitoare. Acesta ofera instrumentul perfect pentru cei care doresc sa afle mai multe despre lumea minunata a bazinelor de fotbal. DACA jucatorii sunt activi pe retelele de socializare, atunci cu siguranta ar trebui sa ofere acestor pagini un like si un follow.

Licenta britanica

In ceea ce priveste locul in care este licentiat site-ul web The Pool Pools, nu ar trebui sa fie o surpriza sa dezvaluim ca acestea sunt reglementate in totalitate de comisarul pentru jocuri de noroc din Regatul Unit. Intrucât isi au sediul in Liverpool, trebuie sa respecte unul dintre cei mai stricti si mai duri autoritati de reglementare de pe continent si asta inseamna ca jucatorii pot avea incredere deplina intr-un site web sigur, daca acesta este certificat de guvernul britanic. Nu exista nicio indoiala ca acest site este sigur de jucat, indiferent daca se joaca in Pools cu picioare sau se invârte sloturile.

Este important sa mentionam ca acest site este destul de clar destinat pietei din Marea Britanie. Prin urmare, site-ul este disponibil numai in limba engleza. Acest lucru ar putea fi oarecum frustrat pentru cei care nu inteleg limbajul. Cu toate acestea, in cazul in care cei care nu vorbesc limba vor putea privi dincolo de asta si vor decide sa joace din cauza selectiei sale superbe de jocuri, atunci nu vor fi dezamagiti. Piscinele de fotbal ar putea fi un lucru clasic de facut, dar acest site web l-a adus cu succes in lumea cazinourilor online si a pariurilor sportive.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri