Fortebet

Fortebet este una dintre cele mai renumite case de pariuri din Uganda pentru pariuri sportive. Casa de pariuri este deschisa doar cetatenilor ugandezi si este renumita pentru diferitele piete de fotbal pe care le ofera. Numit initial FortuneBet cand a fost fondat in 2014, in 2016 numele casei de pariuri a fost schimbat in Fortebet.

In timp ce faptul ca Fortebet este una dintre cele mai bune case de pariuri din Uganda nu este pus la indoiala, problema nu este ca casa de pariuri este in regula. In schimb, acest studiu urmareste sa decida daca Fortebet este cea mai buna casa de pariuri din Uganda si daca este optiunea ideala pentru tine, in viitor. Este chiar Fortebet cea mai buna casa de pariuri de acolo?

Fortebet

Bonus de bun venit

  • De indata ce va cautati adresa de e-mail, 1.000 de puncte VIP sunt trimise in contul dvs. Fortebet.
  • Un bonus de bun venit de pana la 1.000.000 UGX este disponibil in momentul scrierii.
  • Pentru aceiasi termeni si conditii, se aplica termeni si conditii suplimentare
  • Licitatie de bun venit de la pariurile sportive Fortebet-Fortebet

Fortebet ofera doua avantaje interesante de bun venit clientilor sai in momentul publicarii. In primul rand, vi se trimit 1.000 de puncte VIP dupa ce va inregistrati si va verificati adresa de e-mail la Fortebet, pe care o puteti folosi in avantajul dvs. Intr-o sectiune ulterioara, vom clarifica modul in care puteti utiliza punctele VIP.

Fortebet ofera, de asemenea, un bonus de bun venit de pana la 1.000.000 UGX clientilor sai. Nu exista un cod bonus de bun venit pentru acelasi lucru, iar prima dvs. depunere este tot ce trebuie sa faceti. Aveti dreptul sa castigati un bonus de bun venit dupa ce ati facut prima depunere. Acestea fiind spuse, daca indepliniti termenii si conditiile mentionate, veti castiga pana la 100 la suta din bonusul de bun venit, pe suma depusa.

Pentru a castiga suma bonusului, trebuie sa pariati de zece ori suma depusa. Veti castiga o suma bonus in rate de 10 la suta din prima depunere pe care ati facut-o dupa ce ati facut acest lucru. Pentru ca acesta sa fie contorizat cu sistemul de bonusuri, trebuie sa aveti peste 5 sau mai multe optiuni pe biletul de pariuri, cu cote de peste 3 pe selectie.

La pariuri, puteti pune doar o suma maxima de 100.000 UGX pentru pariurile care trebuie luate in considerare la valoarea bonusului. Aveti acces la suma bonusului timp de un an si nu puteti elimina fonduri din contul dvs. pana cand nu ati cheltuit bonusul. Soldul bonus ramas va fi considerat nul daca retrageti fonduri inainte de aceasta.

Promotii sportive

Nu exista oferte promotionale disponibile la Fortebet in momentul scrierii. In schimb, casa de pariuri are un segment dedicat „Cele mai bune fotografii”, care ofera informatii despre diferitele piese pe care le folosesc clientii care au castigat bani mari pe Fortebet. Pentru a citi povesti inspirate castigatoare ale clientilor, puteti face clic pe aceasta optiune si, eventual, sa pariati in acelasi mod.

Prin evidentierea acestor etaje, ideea Fortebet este de a inspira clientii si de a-i motiva. Acestea fiind spuse, asa cum ofera toate cele mai bune case de pariuri, speram ca Fortebet va oferi oferte promotionale in viitorul apropiat. Acestea fiind spuse, in Uganda, Fortebet si-a ridicat castigurile totale de bilete la 1 miliard UGX si ofera cele mai mari castiguri posibile de bilete.

Fortebet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri