Forzza

Pariuri sportive

Varietatea ofertelor Forzza este prezentata nu numai cu numarul mare de produse pentru jocuri de noroc, ci si cu numarul mare de piete si jocuri din fiecare dintre aceste produse. Daca puneti accentul pe pariurile sportive, pe acest site web veti putea plasa pariuri si veti castiga din acestea pe evenimente de la mai mult de 25 de tipuri de sport, inclusiv cele mai populare din tara noastra precum fotbal, baschet, cricket si volei. Pe langa numarul mare de discipline sportive, avem la dispozitie si o multime de meciuri – acestea sunt mai mult de 1000 in prezent in momentul in care scriem aceasta recenzie. Va rog, totusi, sa aveti in vedere ca aceasta este o casa de pariuri internationala cu activitate in multe tari, asa ca nu va puteti astepta sa vedeti ligile africane in centrul ofertelor Forzza. In schimb, accentul este pus in principal pe Europa si mai precis – pe fotbalul european. Cu toate acestea, va puteti astepta la cote care sunt cu adevarat demne sa reprezinte piata internationala de pariuri.

Forzza

 Pariuri sportive live – Toate tipurile de evenimente sportive din intreaga lume – cum ar fi meciurile din campionatul universitar de fotbal din Thailanda sau turneele celor mai mici sunete din Tunis – toate acestea sunt parti ale sectiunii pariuri live. Cu toate acestea, atunci cand evenimentul sportiv live este mai mare, clientii primesc cateva statistici de baza, inclusiv clasamentul, starea temporara a intregii echipe si a jucatorilor sai. In versiunea site-ului desktop Forzza exista, de asemenea, o optiune pentru streamingul TV al evenimentelor, dar nu este disponibila in versiunea mobila.

Cazinou – Aceasta pagina de pariuri are un parteneriat oficial cu prestigiosul furnizor de cazinouri cu management austriac, Amatic, si ca urmare a acestei colaborari gasim aici o camera de cazino cu jocuri diverse si multe in numar. Acestea includ aproape 40 de sloturi video, 20 de sloturi pentru fructe si aproximativ 10 jocuri de poker video, masa si produse Keno. Avem mai multe teste si, in opinia noastra, jocurile de cazino ale lui Forzza sunt de o calitate satisfacatoare. Puteti testa si jocurile, datorita modului Play for Fund, care nici macar nu necesita inregistrarea dvs. pe site.

Jocuri virtuale – jocurile virtuale ale Forzza sunt in total 4. Doua dintre ele simuleaza concursuri cu caini, unul dintre ei este similar, dar cu cai, in timp ce al patrulea este o simulare a extragerii numerelor. In aceste patru jocuri sunt acceptate doar pariurile cu bani reali, ceea ce inseamna ca aduc si recompense reale. In opinia noastra, insa, compania ar trebui sa ia in considerare cu siguranta adaugarea de jocuri virtuale cu tipuri sportive traditionale, cum ar fi fotbalul si baschetul, deoarece majoritatea pariorilor cauta astfel de produse virtuale in zilele noastre.

Forzza_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri