Fun88Inr

Fun88 este un site de pariuri online operat de OG Global Access limited cu o licenta de la Filipine Amusement and Gaming Corporation (PAGCOR). Partenerul oficial al Premier League din Caraibe, Fun88 exista de mai bine de un deceniu acum. Infiintat in 2008, Fun88 a devenit unul dintre cele mai populare si de incredere site-uri de pariuri din Asia.

Fie ca este vorba de optiuni de pariuri sportive, cum ar fi Cricket, Fotbal si Baschet, sau o platforma de schimb de pariuri alimentata de Betfair, casa de pariuri ofera o experienta de pariuri bogata in caracteristici.

Bonus exclusiv Fun88 pentru IPL – Doar pentru cititorii nostri

Un bonus sportiv de 210% este oferit atunci cand va inscrieti cu Fun88 de pe site-ul nostru.

Faceti o depunere de 500  sau mai mult pentru a solicita un bonus de 210% pana la 10.000 la prima dvs. depunere. Dupa ce va inregistrati si va conectati la contul dvs., gasiti promotia de 210% pentru prima depunere la prima data pe pagina Promotiile mele si faceti clic pe „Aplicati acum”.

Cerintele de rollover sunt de 20 de ori depozitul si suma bonusului la pariurile sportive cu cote de 1,60 si mai mari.

Pariuri sportive la Fun88

Caracteristica principala a casei de pariuri este acoperirea vasta a meciurilor de cricket. De la meciuri internationale si turnee interne pana la ligi T20 populare precum IPL, BBL si CPL.

Turneul intern australian, Cupa Marsh One Day, cricketul ODI pentru femei, Cenusa, World T20, Cupa Mondiala 2023 si IPL sunt cateva dintre ligile populare acoperite in momentul recenziei.

Daca sunteti un mare fan al fotbalului si doriti sa sustineti clubul preferat pentru a castiga Liga Campionilor, veti gasi cote excelente pe piata Outright.

Piata castigatorului direct ofera pariuri in fiecare directie. Aceasta inseamna ca, daca ar fi sa pariati 1000  pe Man City la o cota de 3,00, miza dvs. totala ar fi de 2000  – 1000  pentru echipa care sa castige si 1000  pentru echipa pe care o va plasa.

Serviciu clienti

Serviciul pentru clienti Fun88 este unul dintre cele mai bune din industrie. Nu numai ca timpul de raspuns este rapid, dar reprezentantii serviciilor de asistenta pentru clienti sunt foarte sarguinciosi in munca lor de a ajuta jucatorii in orice problema legata de pariuri.

Fie ca este vorba de o interogare legata de depunere si retragere, sau de o intrebare legata de bonus, puteti gasi ajutor cu functia de chat live 24/7 pe site-ul Fun88. De asemenea, le puteti contacta pe Whatsapp, Telegram si e-mail.

Fun88 ofera o gama larga de optiuni de pariere pentru fanii sportului. O carte de sport, schimb de pariuri si pariuri sportive virtuale, impreuna cu o serie de bonusuri atractive, fac din pariurile cu Fun88 o activitate distractiva si placuta. Casa de pariuri accepta metode de plata populare in timp ce introduce metoda de ramburs in India.

Designul este elegant si interfata cu utilizatorul asigura o experienta perfecta. Asistenta pentru aplicatii mobile va permite sa intrati in actiunea live de oriunde va aflati. De nenumarate ori, asistenta pentru clienti de la Fun88 a fost la inaltimea asteptarilor. Zona cheie cu spatiu de imbunatatit este sectiunea de retragere, care nu are metode UPI si de plata cu cardul de debit / credit. Un alt aspect al pariurilor online, care poate fi imbunatatit la Fun88, este transmiterea in direct pe casa de pariuri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri