Ganabet

GanaBet ofera clientilor o gama impresionanta de sporturi si piete, impreuna cu un site destul de frumos. Interfata cu utilizatorul in sine poate fi foarte familiara si poate arata ca o serie de alte case de pariuri, dar acest lucru inseamna pur si simplu ca nu va trebui sa petreceti mult timp pentru a afla cum sa utilizati site-ul inainte de a putea paria.

De indata ce faceti clic pe GanaBet, veti vedea ca lucrurile sunt pur si simplu asezate intr-un mod care maximizeaza spatiul pentru a va oferi cat mai multe informatii de pariere posibil. Toate sporturile sunt prezentate in mod clar in partea stanga a paginii de pornire, in timp ce evenimentele majore sunt listate intr-un grafic in continua schimbare in partea de sus a paginii.

Ganabet

Designul site-ului in sine este unul destul de atractiv, cu schema de culori alba si verde ajutand la mentinerea site-ului in sine usor si primitor. Acest lucru poate fi foarte important pentru clientii mai noi, deoarece multe case de pariuri incearca sa impacheteze cat mai multe informatii pe pagina de pornire incat sa devina dominante pentru noii pariori care ii pot speria. GanaBet face o treaba buna de a se asigura ca site-ul lor nu se indeparteaza de clientii noi dornici, in timp ce nu este prea rar pentru pariorii mai experimentati.

Spre deosebire de multe alte case de pariuri, GanaBet nu forteaza clientii sa incarce o pagina noua de fiecare data cand dau clic pe o liga sau un eveniment. In schimb, pagina de pornire a GanaBet se va schimba pur si simplu pentru a afisa pietele pentru acea liga sau meci. Aceasta inseamna ca duratele de incarcare sunt adesea inexistente, permitand pariorilor sa ajunga pe pietele preferate rapid si eficient.

In ceea ce priveste metodele de plata, GanaBet ofera o selectie destul de decenta pentru clientii lor. Standardele Visa Debit si MasterCards sunt disponibile pentru a fi utilizate impreuna cu Neteller, paysafecard, toditoCash si multe altele. Daca nu doriti sa depuneti cu cardul dvs., exista mai multe optiuni disponibile pentru portofel electronic. Desigur, ar trebui sa verificati mai intai disponibilitatea metodelor de plata in propria tara, dar se pare ca GanaBet ar oferi o selectie decenta.

Caracteristici de pariere

Dupa cum sa mentionat anterior, toate sporturile disponibile pe care le ofera GanaBet sunt afisate in partea stanga a ecranului. Exista peste 25 de sporturi disponibile la fata locului, de la fotbal la tenis si E-sport la fotbal gaelic. Aceasta gama de sporturi functioneaza bine cu sectiunea In-Play a GanaBet, impreuna cu zona Evenimente de astazi. Aceasta abilitate de a paria pe sportul In-Play a devenit o adevarata necesitate pentru cei mai buni casieri online.

In ceea ce priveste ligile si pietele, GanaBet ofera o gama destul de impresionanta pe care sa pariezi. Dand clic pe fotbal se vor afisa toate meciurile disponibile pentru a paria pe care variaza de la un mix de natiuni si ligi. La momentul scrierii, Liga Campionilor se juca si jocul dintre Manchester City si Real Madrid se mandrea cu 183 de piete in total cu sapte ore inainte de start, ceea ce reprezinta o oferta impresionanta.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri