Genybet

Prima parte a bonusului castigat in timpul inregistrarii. Pentru primul depozit pe contul dvs., dublati Genybet pana la 200 de euro. Aceasta suma se va aplica pariurilor dvs. de curse de cai. Ensuite, 1 pariu pe sportul la alegere. Daca pierde, Genybet va restituie maxim 50 €. Retineti ca aveti la dispozitie 4 saptamani pentru a va valida definitiv contul (pasivele ARJEL: Expediere si ID RIB).

Faceti prima depunere: Genybet dubleaza suma pana la 200 de euro. Daca scapati 20 €, 20 € oferta Genybet, daca scapati 200 €, veti primi 200 € Acest bonus poate fi utilizat pe toti caii de pariuri Genybet. Are minimum 15 euro si dublarea are loc in doi (50% imediat si 50% in validare)

Trimiteti chitantele (RIB si identificare) la Genybet.fr. Un modul va permite sa faceti acest lucru pe site-ul web. trebuie doar sa urmati procedura. Veti primi prin e-mail un cod de confirmare pentru a intra pentru a va valida contul permanent. Aveti patru saptamani pentru a face acest lucru

Genybet

Dupa aceea, faceti primul dvs. pariu sportiv pe Genybet.fr: Daca pierde, va vom rambursa banii mizati la 50 de euro. 10 € vor fi platiti in termen de 10 zile de pariere, iar restul 40 € pentru validarea contului dvs.

Retineti ca pentru a retrage pariurile sportive bonus Genybet in euro 50, veti juca suma de exercitiu prima data, cote sau pariuri la alegere. Puteti face unul sau mai multe din Paris (1 este egal cu 40 de euro, 20 de euro 2.

Retineti ca pentru a retrage pariurile sportive bonus Genybet in euro 50, veti juca suma de exercitiu prima data, cote sau pariuri la alegere. Puteti face unul sau mai multe din Paris (1 este egal cu 40 de euro, 20 de euro 2.

In concluzie, sportul bonus Genybet nu este cel mai atractiv, dar piata va fi suficienta pentru a satisface multi jucatori. Alte bonusuri, cum ar fi sportul sau ParionsWeb, ofera conditii de retragere betclic mai atractive.

Nou bonus sportiv Genybet 250 euro la pariuri sportive si la curse de cai

Pariurile Génybet sunt un site online specializat in curse de cai de baza si recent au inceput sa ofere pariuri sportive.

In iulie 2013, a primit licenta Génybet ARJEL pentru a se diversifica si acum Paris ofera sport in parteneriat cu Sportnco stabilit de France Pari.

Prin deschiderea unui cont in genybet.fr, acesta ofera un bonus de 2 parti din contul de pariuri pentru cai pentru 200 € si 50 € pentru pariuri sportive. Si bonusul total de 250 de euro este genybet.

Bonus de iarba Genybet: prima dvs. depunere s-a dublat pana la 200 de euro (daca scadeti 100 €, Genybet ofera 100 de euro in plus daca depuneti 200 obtineti 200 plus.

In general, este un bonus de 250 de euro oferit de Genybet.fr pentru 50 de euro la pariuri sportive si 200 de euro la curse de cai. Puteti combina cele doua bonusuri este de a utiliza unul dintre cele doua, ceva pentru pariorii de cai, dar pariorii sportivi.

Genybet_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri