Germaniasport

Germaniasport.hr este un site de jocuri de noroc online care ofera atat case de pariuri, cat si cazinou. Compania Germaniasport.hr este disponibila din 1998 si au peste 200 de agentii locale unde puteti plasa pariuri si depune sau retrage bani.

Puteti plasa pariuri pe peste 500 de evenimente zilnic din mai mult de 10 sporturi diferite, cum ar fi fotbal, baschet, tenis sau hochei. Un lucru interesant este ca, daca ai cel putin 5 meciuri in bilet si pierzi doar cu 1 meci, tot castigi ceva. Pe platforma lor de cazino poti juca sloturi sau iti poti incerca norocul la jocuri de masa live si la loto.

Puteti depune si retrage folosind multe metode precum Skrill / Neteller, carduri de debit precum Visa, Mastercard, Maestro si carduri preplatite precum TISKA, iNOVINA, CRODUX si TIFON. Desigur, puteti utiliza si transferuri bancare.

Germaniasport

Au multe promotii disponibile pe toate platformele lor. Aveti bonusuri pentru carte de sport, cazinou si chiar pentru loterie. Acest site este disponibil numai pentru persoanele care traiesc in Croatia cu varsta peste 18 ani.

Germania Sport este o carte de pariuri online care ofera, de asemenea, blackjack, pariuri live / in joc, loterie, ruleta, video poker si sporturi virtuale folosind Endorphina, EGT, Fazi, Greentube, iSoftBet, NetEnt, PinProjekt, Play’n GO si Sportradar licentiat in Croatia. Este detinut de Germania Sport d.o.o .. Limba principala a site-ului este croata. Nu este necesara o descarcare pentru a plasa un pariu.

Vad 1.85 impar, tu vezi 1.85 impar, iar toti ceilalti vad 1.85 pe biletul tau. Trebuie sa fii extrem de prost pentru a nu face diferenta dintre cote si plata. Tocmai ai dat dovada tuturor cat de prost esti. Plata dvs. este de 176,19 in loc de 185 din cauza impozitului de 5% pe care il platiti statului.

Toate casele de pariuri locale platesc direct dupa ce plasati un pariu impozit de 5% catre stat, in timp ce casele online nu. Daca doriti sa vedeti cote 1,85 dupa ce taxa a fost platita, atunci casele de pariuri locale trebuie sa ofere 1,94 – 1,94, iar acest lucru este permis doar de casele online cu un cost minim de functionare (de cateva ori mai putini angajati, fara magazine stradale etc.) . Cand plasati o influenta dubla, tripla etc. de 5% din impozite este mai mica, dar stiu ca nu puteti intelege acest lucru, pentru voi este foarte complicat.

In Croatia, casele de pariuri locale nu pot depasi cu mult peste 1,85 – 1,85 (costurile de functionare ale afacerii sunt mari) in timp ce tampenii de la Bet At Home pot, dar evident ca nu vor.

Stiam toate acestea cam 5%, dar asta inca nu schimba faptul ca ciudatul tau, ca jucator, pe O / U pentru meciul NBA este de 1,76-1,76. Nu conteaza cine a luat sucul. Daca vrei sa poti plati inca 5% Papa la Vatican, nu voi.

Nu sunt impotriva platii impozitelor, dar acest sistem este ridicol, nu poti bate casa chiar daca fratele tau este Ante Šapina (faimosul tip de meciuri).

Iar punctul meu a fost ca exista o multime de oameni carora nu le pasa de cote si nici macar nu stiu adevaratul sens al cotelor.

Germania_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri