GG Gaming

GG Gaming este unul dintre cei mai noi participanti la arena de pariuri si pariuri sportive online. Licentiat de Consiliul de jocuri de noroc si curse Western Cape, GG Gaming ofera clientilor sai pariuri atat pentru sporturi online, cat si pentru numere norocoase, precum si o solutie de pariere telefonica personalizata pentru clientii selectati. Filozofia de baza a GG Gaming este serviciul superior pentru clienti.

GG Gaming este inca un copil nou, dar deja face furori. Aceasta noua casa de pariuri din Africa de Sud este sigura, este licentiata de Western Cape Gambling and Racing Board.

Singura misiune corporativa a companiei este de a avea grija de clientii lor printr-o experienta de pariere axata pe client. In schimb, cred ca vor construi o baza de clienti loiali. GG Gaming se mandreste cu un serviciu superior pentru clienti, pe care l-am pus la incercare. Si trebuie sa spunem ca un raspuns prompt si politicos din partea echipei lor de servicii pentru clienti ne-a facut sa simtim ca accentul lor principal este satisfactia clientilor!

Site-ul si site-ul mobil sunt curate si clar, cu un albastru frumos, care este usor pentru ochi. Navigarea este simpla pe toate dispozitivele.

GG Gaming

Oferte si promotii

Oferta de jucator nou:

EXCLUSIV R50 Bonus de inscriere gratuit, nu este necesara depunere! Clientii noi care se inscriu pentru contul lor online cu codul de voucher WOOHOO50 vor primi un voucher de pariu gratuit R50. Semneaza cine deschide un cont online si care a fost FICA’d.

Codul voucher WOOHOO50 trebuie introdus in timpul inregistrarii; FICA este necesar; Voucherul de pariu R50 va fi creditat luni-vineri si poate fi utilizat la toate sporturile oferite. Pentru mai multe detalii, consultati si articolul nostru despre bonusul de inscriere la pariul gratuit GG Gaming R50; se aplica T&C generale promotionale si generale.

Promotii regulate:

  • 100% bonus de prima depunere pentru meci pana la R3000. Indiferent daca v-ati revendicat sau nu recompensa R50, puteti dubla intotdeauna prima depunere. Nu este necesara o suma minima de depunere pentru a o solicita si se aplica doar un pariu rezonabil de 4x.
  • Bonus de aniversare R200

In plus, toti clientii se pot bucura de cresteri saptamanale ale preturilor in numeroase sporturi diferite. Va rugam sa urmariti pagina de promotii si sa participati la comunicarea prin e-mail pentru a nu rata niciodata.

Cu clientii in centrul operatiunii lor, GG Gaming faciliteaza noilor jucatori sa isi plaseze pariurile online, mobil si telefonic si sa inteleaga diferitele piete oferite.

Jucatorii noi care isi inregistreaza contul cu codul de voucher WOOHOO50 pot beneficia de un voucher de pariu gratuit R50 dupa ce contul a fost FICA’d – nu este necesara nicio depunere! Folositi acest cadou gratuit pentru a lua aceasta casa de pariuri pentru o plimbare de test.

Procesul de inregistrare este simplu si usor de utilizat. Pentru a va verifica contul, trebuie sa finalizati procesul FICA prin trimiterea documentelor. Puteti incarca toate documentele necesare (dovada identitatii, resedinta si operatiunile bancare) in contul dvs. sau le puteti trimite prin e-mail.

Fapt amuzant despre GG Gaming: proprietarul Gary Lentin, un celebru jucator de poker sud-african, este un obisnuit al emisiunii de pariuri sportive GGGaming si are un blog sportiv si sfaturi la care merita sa te uiti. GGGaming Gone Mad este un spectacol saptamanal, transmis in direct pe YouTube joi la 20:30. Prezinta promotii exclusive de pariuri si detalii despre toate cresterile actuale de preturi si ofertele bonus. GG Gaming nu a investit inca intr-o aplicatie mobila, dar suntem siguri ca acest lucru este pe radarul lor. Spunand asta, site-ul mobil este excelent si usor de pariat.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri