Giocodigitale

Gioco Digitale este un cazinou online cu sediul in Italia. Cazinoul a fost infiintat in 2006 si a fost prima companie care detine drepturile de a oferi poker online si bingo in tara. Compania a fost achizitionata in 2009 de bwin Interactive Entertainment AG. In 2011, bwin Interactive Entertainment AG a fuzionat cu PartyGaming plc pentru a forma bwin.party Digital Entertainment. Noua companie este proprietarul unora dintre brandurile de top in jocurile de noroc online, cum ar fi bwin, partypoker, partycasino si Foxy Bingo si opereaza in Italia sub numele de marca Gioco Digitale.

Gioco Digitale functioneaza, la fel ca orice alt cazinou online din Italia, sub licenta si supravegherea Administratiei Autonome a Monopolurilor de Stat. Foloseste software proprietar, precum si serviciul furnizorilor terti, precum NetEnt si IGT Interactive. Cazinoul se mandreste cu o varietate excelenta de jocuri si accepta multe metode de plata. In plus, ofera utilizatorilor de telefonie mobila posibilitatea de a participa la jocuri in timp ce se deplaseaza prin intermediul aplicatiilor lor de telefon si tableta.

Giocodigitale

Bonusuri si promotii

Gioco Digitale ofera utilizatorilor sai cateva bonusuri destul de atragatoare. La inregistrare, jucatorul va primi un bonus de 5 EUR fara depunere. Acest lucru poate fi folosit la anumite jocuri si poate fi pariat dupa cum considera potrivit jucatorul. Bonusul va fi creditat in soldul jucatorului imediat ce se conecteaza pentru prima data. O alta optiune este de a revendica cele 100 de rotiri gratuite disponibile pe slotul Starburst, dezvoltat de NetEnt.

Cazinoul ofera, de asemenea, un bonus la al doilea depozit. Vi se va acorda 50% din suma depusa pana la 100 €. Nu exista nicio cerinta de pariere pentru acest bonus si este disponibil imediat. Aceasta este o oferta excelenta pe cont propriu, dar in comparatie cu cele din alte cazinouri straluceste cu adevarat. Alte cazinouri ofera inselator bonusuri, uneori de pana la 500 EUR, dar cu cerinte ridicate de pariere inainte de a putea retrage orice castig din promotie. Parierea de 500 EUR de 45 de ori nu este in niciun caz o afacere placuta si este mult mai probabil sa pierzi acei bani decat sa incasezi ceva. Gioco Digitale, pe de alta parte, va ofera o suma directa si va permite sa rulati cu ea. Aceasta abordare liberala a bonusurilor va fi, fara indoiala, apreciata de multi jucatori.

Licentierea si tarile restrictionate

Gioco Digitale a fost initial destinat jucatorilor italieni. Pentru a va inregistra pe site-ul web trebuie sa furnizati autentificare pentru identitatea dvs. si, de asemenea, sa aveti un numar fiscal inregistrat la guvernul italian. Este posibil sa jucati din alte tari, dar trebuie sa le puteti oferi mai intai. In plus, exista unele limitari privind utilizarea cardului de credit pentru unele tari. Puteti citi lista completa pe site-ul lor.

Gioco Digitale, la fel ca orice alt cazinou italian, este licentiat de Administratia Autonoma a Monopolurilor de Stat (AAMS din italiana). AAMS este organismul guvernamental care reglementeaza si elibereaza licente pentru toate companiile care se ocupa de jocuri de indemanare, jocuri de poker in numerar, jocuri de cazino, bazine de cai, bingo, pariuri sportive si asa mai departe. Administratia a stabilit criterii foarte ridicate pentru a obtine licenta, astfel incat sa puteti fi siguri ca orice cazinou care detine o licenta italiana isi merita sarea.

Este posibil ca Gioco Digitale sa nu fie accesibil din anumite tari. Unele jurisdictii ale statelor nu permit jocurile de noroc online sau impun prin lege ca o companie sa detina o licenta pentru tara respectiva pentru a opera un cazinou. Pentru a evita sa comiteti ceva ilegal, verificati politicile tarii dvs. privind jocurile de noroc online inainte de a incepe sa jucati.

Giocodigitale_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri