Goalbet

Pentru a revizui Goalbet, putem incepe cu inregistrarea legala a acestuia. Compania de pariuri GoalBet a fost fondata in 2009 pe baza unei licente emise de Comitetul pentru jocuri de noroc al Guvernului Austriei. Compania apartine unei mari exploatatii de jocuri de noroc „GLB international N V”. Are birouri in Grecia si Austria. Astazi, majoritatea traficului este asigurat de locuitorii Greciei. Conform statisticilor, locuitorii acestei tari plaseaza mai des un pariu si reprezinta 93% din audienta, in timp ce clientii din alte tari sunt minoritari. Limbile disponibile pe site sunt engleza, greaca si germana.

Evaluarea caselor de pariuri noteaza o gama larga de evenimente sportive, o lista detaliata a meciurilor populare de pariuri sportive, cota medie si cazinoul live. Puteti paria pe 17 sporturi diferite: atat clasice (fotbal, fotbal american, baschet, tenis, handbal, hochei pe gheata, tenis de masa, box, curse de cai, rugby, liga de rugby), cat si putin populare (patinaj artistic, sageti cu ciclism la cricket) . Alegerea este buna, dar sansele sunt atat de bune? Formatul cotelor depinde de sport. Pariurile pe fotbal sunt destul de profitabile – marja este de doar 2,9%, dar marja pe rugby si tenis de masa este considerata prohibitiva (10,6%), iar pe fotbalul american, handbal, hochei pe gheata, sageti pentru ciclism la cricket – nu cu atat mai putin (9,1 %).

Bonus de bun venit

Alaturi de alte case de pariuri de pe piata, Goalbet ofera promotii speciale si programe bonus care fac si mai usoara si mai profitabila integrarea pe site-ul casei de pariuri. In primul rand, astfel de programe bonus vizeaza jucatori noi care se inregistreaza doar pe site-ul casei de pariuri. Cu toate acestea, clientii cu experienta ai Goalbet au, de asemenea, in mod regulat posibilitatea de a profita de promotii si de a-si maximiza beneficiile financiare.

Cu toate acestea, programul de bonusuri pare a fi ceva la care Goalbet nu acorda prea multa atentie. Site-ul web al companiei contine doar informatii despre primul bonus de depunere – o depunere initiala de 100 de euro. Suma maxima pentru a obtine acest bonus este de 100 de euro; cerinte de pariere – 5 rulari. Bonusul intra in vigoare imediat dupa prima depunere. Puteti citi despre alte promotii si bonusuri speciale in sectiunea „Promotii” Goalbet.

Datorita acestuia, puteti face si mai multe prognoze pentru confruntari din lumea sportului si puteti reduce la minimum toate riscurile. Mai mult, trebuie sa plasati un pariu in suma specificata de cel putin 5 ori, numai atunci va puteti astepta sa primiti dividende din bonusul dvs. Dupa cum stiti bine, probabilitatea de succes, in acest caz, este extrem de mica. Chiar daca sunteti bine versat in domeniul sportului, este extrem de dificil sa obtineti o astfel de serie de castigatori, sa nu mai vorbim de jucatorii incepatori care tocmai isi fac primele predictii.

Mai multe bonusuri sunt mentionate aici in recenzia noastra. In primul rand, clientii noi se pot bucura de un bonus de bun venit, acesta se numeste „Bonus de bun venit sportiv” – 100% pana la 50 €.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri