Golpas

Site-ul nu este usor de navigat din motive evidente, dar da, am un cont la ei. Este mai usor sa folositi doar un site de comparare a cotelor pentru a le scana cotele. Nu-mi amintesc pe care au fost listate, deoarece a trecut ceva timp de când le-am folosit. Limitele lor erau relativ mici, deci nu foarte interesante.

Compania de case de pariuri Golpas a fost fondata in 2003 in Kazahstan. Compania a primit licenta de jocuri de noroc in Kazahstan emisa de Ministerul Turismului si Sportului. Golpas se concentreaza pe piata asiatica si pe jucatorii din fosta Uniune Sovietica. Compania de pariuri este populara in Kazahstan. Clasamentul sau este destul de scazut si reputatia sa destul de dubioasa. Interfata site-ului este disponibila in sase limbi, inclusiv rusa si engleza.

Site-ul companiei este pe lista neagra si este ilegal in Rusia. Site-ul companiei de pariuri nu are o traducere in kazaha. Golpas ofera o versiune mobila a site-ului sau pentru smartphone-uri. Acest software nu este diferit in ceea ce priveste functionalitatea sa de site-ul oficial.

Site-ul Golpas va ofera o impresie placuta, dar navigarea este incomoda. Exista un meniu superior standard cu sectiuni cheie ale site-ului, dar meniul este destul de aglomerat si este dificil sa rasfoiti site-ul. Sectiunea bonus este dificil de navigat. Sectiunea site-ului pentru bonusuri speciale este destul de ascunsa in spatele altor sapte sectiuni.

Golpas

Gratuite, bonusuri si promotii

Programul de loialitate Golpas nu ofera bonusuri de bun venit pentru noii membri de pariuri. Participantii la pariuri nu au voie sa se inregistreze cu pariuri gratuite. Bonusurile de pe site-ul companiei sunt oferite numai pentru pariuri mari pe piata pariurilor. In conditiile promotiei, un jucator poate primi o rambursare de 20 – 30% din suma pe care a pariat.

Asistenta pentru clienti, chat live, asistenta prin e-mail, apel telefonic

Golpas va ofera ajutor printr-un apel telefonic, o adresa de e-mail sau ICQ. Toate aceste detalii de contact sunt continute in sectiunea „Referinta” a site-ului Golpas. Echipa lor de asistenta prin e-mail nu a fost deloc de ajutor. Nu le pasa de reputatia lor sau de clientii lor pe baza raspunsului lor. Dupa ce le-au adresat câteva intrebari simple despre bonusuri si retrageri, ne-au spus sa o citim singuri pe site.

Informatie financiara

Pariorii pot alege dintre treisprezece valute pe site-ul Golpas. Monedele includ rubla rusa, dolarul, euro, grivna si tenge. Puteti efectua o depunere in contul dvs. Golpas la magazinele de pariuri, prin transferuri bancare sau terminale de plata precum QIWI si PayBox. Suma minima a depozitului este de 200 KZT (tenge). Maxim – nelimitat. Momentul este de obicei instant. Comisionul pentru depunere este de 0%. Puteti retrage bani prin cluburile de pariuri Golpas, prin transfer pe un cont bancar, printr-un portofel electronic QIWI si PayBox.

Golpas_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri