GrandBetting

Casa de pariuri Grandbetting este o casa de pariuri online licentiata in Curacao, care vizeaza piata turca. Acestia conduc o casa de pariuri de calitate, pe langa faptul ca ofera parierilor sansa de a paria pe sporturi virtuale si intr-un cazinou. Asa cum v-ati astepta, limba implicita a site-ului este turca, dar exista o versiune in limba engleza disponibila datorita unei comutari din partea de sus a paginii.

Bonusuri

Acest lucru nu va dura mult – nu exista, cel putin nu in ceea ce priveste un bonus de bun venit. Promotiile, in general, sunt rare pentru pariurile sportive pe Grandbetting si, desi ofera un bonus de bun venit de 20% pentru cazinoul lor, niciunul nu este listat pe site daca doriti sa pariati pe sport.

Puteti obtine un bonus de 15% din investitia dvs. [fondul de pariuri] atunci cand investiti minimum 200 TL cu transfer bancar sau minim 50 TL cu transfer bancar PTT. Suma maxima a bonusului care poate fi obtinuta din Bonusul de investitii prin transfer bancar in termen de 24 de ore este de 400 TL. ”

Asadar, s-ar putea sa nu fie prea generos sau prea clar, dar pentru acei pariori turci care isi incarca contul cu minimum 200 TL (50 TL cu transfer bancar PTT), exista un bonus.

Am reusit sa descoperim acest lucru numai prin contactul direct cu serviciile pentru clienti, asa ca va sugeram daca faceti un pariu, merita sa faceti acelasi lucru.

GrandBetting

Jocuri de noroc responsabile

Desi nu exista nimic pe fata site-ului despre jocurile de noroc responsabile, o privire rapida in apropierea informatiilor despre „Despre noi” dezvaluie o intreaga sectiune despre acest subiect. De fapt, ii dedica peste 1.000 de cuvinte in detaliu, ceea ce face de doua ori ciudat ca nu exista recunoastere a acestui lucru in alta parte pe site. Dar sunt lucruri bune si examineaza in detaliu modul in care pariorii ar trebui sa fie „auto-responsabili” si, de asemenea, cum sa identifice comportamentul problematic.

Servicii clienti

Casa de pariuri Grandbetting ofera clientilor lor o linie de asistenta prin e-mail si o facilitate de chat live, care – conform sectiunii lor „Contactati-ne” – este disponibila intre orele 12: 00-18: 00 (EET + 2). De fapt, este disponibil 24/7 si este foarte bun, intrucat raspunsurile la orice intrebari sunt concise, rapide si clare.

Mobil si tableta

Pariurile mari sunt un site optimizat pentru mobil si daca pariul in miscare este ceea ce va place – fie pe un smartphone, fie pe o tableta – vi se prezinta o configuratie care este practic o mini-versiune a site-ului desktop. Functioneaza frumos atat pentru iOS, cat si pentru Android si ofera o experienta de pariere excelenta in ceea ce priveste navigarea, receptivitatea si claritatea. Exista, de asemenea, o aplicatie Android disponibila.

Plati

Rambursarea este un proces automat pentru Grandbetting si, prin urmare, acest lucru este, in general, la sfarsitul rapid al scalei, cu platile procesate de obicei in termen de 24 de ore.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri