Guts

Guts poate fi un operator relativ nou, dar ofera un amestec de piete in joc si antepost si este putin de dezamagit. Cu diferite sporturi pe care sa pariati si sute de piete disponibile, acest operator este special conceput pentru pariorul expert.

Guts Piete sportive si tipuri de pariuri

Dupa cum am mentionat deja, marea varietate de optiuni de pariere disponibile la Guts il face un loc cu adevarat excelent pentru a paria. Exista atat de multe sporturi de ales de aici, cu o medie de aproximativ douazeci si trei intr-o zi data. Veti fi incantati sa stiti ca fotbalul – cel mai popular sport pentru pariuri – este principalul lor obiectiv aici, cu mii de pariuri disponibile din Premier League pana in Liga Rusa, cu ligi in Cipru, Republica Ceha si Danemarca intre ele. Tenisul este, de asemenea, urias, cu pariuri disponibile pe evenimente precum Campionatele de la Wimbledon, French Open, Cupa Davis si multe, multe alte meciuri mari.

In ceea ce priveste tipurile de pariuri, exista o bogatie atat de mare de varietate aici. Fotbalul, din nou, este cel mai bine reprezentat aici, cu piete de handicap, echipa de castigat, scorecast, jucator care marcheaza, peste / sub, jumatate de piete si multe, multe altele. De asemenea, tenisul are, de asemenea, cateva optiuni excelente de pariere, inclusiv piete de handicap, jocuri peste / sub, scor corect (cel mai bun dintre trei si cinci), urmatorul jucator care castiga un set, numarul total de seturi si scor corect. Ceea ce face Guts interesant este modul in care ofera pariuri directe, inclusiv competitii cu ani inainte! Merita sa profitati de acest lucru, deoarece sansele pot fi mult mai mari cu mult inainte de un eveniment.

Optiuni de pariere multiple

Cel mai bun mod de a castiga niste bani seriosi este prin parierea pe acumulatori. Curajele obtin acest lucru, permitandu-va sa faceti multe doar cu putin. Pariurile simple, duble, triple, de patru ori si de cinci ori sunt acceptate aici pe multe piete diferite – atat antepost, cat si in joc. Cu toate acestea, ceea ce este dezamagitor este ca mega pariurile complexe, cum ar fi pariurile Lucky 15, Lucky 31, Yankee si Giant, nu sunt disponibile aici; acumulatorul dvs. putand merge doar pana la zece pariuri. Prin urmare, daca sunteti un jucator serios, este posibil sa nu fie cel mai bun site pentru dvs. Cu toate acestea, pentru pariorii mai modesti, este foarte bine.

Limite de pariu si castig

Site-ul web Guts este construit de serviciul iGaming Betrader, iar Betrader a stabilit limitele. Prin urmare, in ciuda unei conversatii indelungate cu serviciul pentru clienti, nu ni s-a permis sa stabilim pariul exact si limitele de castig pentru fiecare piata, dar am inteles ca acestea se schimba in functie de sport si de liga din acel sport. Am gasit acest lucru frustrant, deoarece credem ca site-urile de pariuri ar trebui sa faca mai mult pentru a fi transparente, dar din dovezi colocviale credem in continuare ca exista limite destul de mari de pariere si castig.

Puncte bonus

Desi cu siguranta nu este cel mai important aspect al unui site de pariuri, punctele bonus sunt ceea ce il separa pe unul excelent de unul pur si simplu bun. Va rugam sa aruncati o privire la criteriile de mai jos pe care le-am luat in considerare si atunci cand evaluam Guts.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri