Guts

Ar fi greu sa gasesti o companie mare, dar de incredere, in industria mondiala a pariurilor. Dar va merge mult mai usor cu acest Guts, prin care puteti afla despre unul dintre ele. Guts este o casa de pariuri si-a inceput activitatile in 2013. Dar nu a impiedicat sa devina rapid un lider in acel segment de piata.

Curajul si-a pus reputatia pe satisfactia si confortul clientului. Drept urmare, vin cu premii si premii pentru efort. Au oferit utilizatorilor numai servicii de cazinou online. Dar la inceputul anului 2014, au lansat si sectiunea de pariuri sportive. Continuati sa cititi pentru a gasi mai multe informatii despre aceasta casa de pariuri. Accentul este vizat in mod traditional catre fotbal. Dupa popularitatea fotbalului, hocheiul, tenisul, baschetul si handbalul s-au stabilit, precum si o mare atentie este acordata sporturilor de iarna, care sunt foarte populare in tarile scandinave.

Guts

Bonusuri

Aceasta casa de pariuri ofera utilizatorilor sai un sistem modest de bonusuri. Incepatorii pot gasi cateva optiuni destul de interesante. Singurul lucru pe care il pot obtine este un prim pariu fara risc de 10 USD. Daca primul dvs. pariu pierde, casa de pariuri va returna banii setului de jocuri. Cea mai mica rata pentru pariu este de 1,80. Pentru a castiga inapoi aceasta rambursare, trebuie sa o puneti in dimensiunea de 4 ori pentru obisnuit cu 1,80 coeficienti. Acest bonus nu este disponibil jucatorilor care primesc cont prin Skrill sau Neteller.

Sport si piete

Platforma Guts permite clientilor sa se bucure de o serie de oferte sportive de oriunde. Accentul principal se pune pe fotbal. Au una dintre cele mai mari oferte de piata in fotbal, aproape 60 de mii de piete diferite. Puteti gasi acolo toate cluburile de fotbal de nivel inalt, cum ar fi Premier League si multe altele. De asemenea, sunteti in masura sa faceti pariuri sportive pe mai multe competitii out-of-the-way, cum ar fi Victoria Melbourne australiana.

Urmatoarele specii cele mai populare sunt hocheiul, tenisul, baschetul si handbalul. De asemenea, o mare atentie acordata sporturilor de iarna. Cartea lor de sport cuprinde mai mult de 24 de tipuri de spoturi. Lista este completata treptat.

Cote

Cotele de pariere sunt bune peste tot. Aceasta platforma ofera coeficienti considerati sub medie. Dar, cand vine vorba de meciuri si campionate populare, acestea au crescut. Pentru evenimentele de fotbal, coeficientii sunt de aproximativ 1,88 / 1,88.

La unele jocuri si meciuri de baschet din Liga Americana a NBA, acestea corespund adesea cu valorile de 1,91 / 1,91. In ceea ce priveste evenimentele mai putin populare, valorile coeficientului corespunzator pot fi reduse la 1,85 / 1,85. Comparand Guts cu alte case de pariuri, nivelul coeficientilor aici este destul de mediocru.

Guts_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri