HappiStar

Nu de multe ori ne intalnim cu un site de jocuri de noroc online care se ridica la inaltimea titlului sau, dar HappiStar este cu siguranta o stea fericita care straluceste foarte mult, mai ales pe piata asiatica. De ce spunem asta?

Ei bine, probabil primul lucru pe care il veti observa pe pagina lor principala este selectarea limbii si include indoneziana, japoneza, vietnameza, engleza si thailandeza, asa ca este corect sa spunem ca HappiStar raspunde in mare parte nevoilor jucatorilor asiatici.

Apropo de pagina de pornire, designul site-ului nu este de fapt nimic despre care sa scrieti acasa, dar aspectul simplu va ajuta sa va deplasati destul de repede si suntem siguri ca designerii au incercat de fapt sa imite ceea ce au facut pentru versiunea mobila si sa reflecte ca pe omologul sau desktop.

Acesti baieti sunt foarte dornici sa ofere cea mai buna experienta de jocuri de noroc online pe mobil si desktop, mai ales cand vine vorba de viteza de incarcare a site-urilor si a jocurilor. Site-ul este operat de o echipa de profesionisti dedicati si se pare ca ei stiu cu adevarat ce fac.

HappiStar

Oferte promotionale

Unii jucatori sunt condusi de adrenalina pura a jocului, altii ca explorarea jocurilor noi, in timp ce un numar mare dintre ei pur si simplu vaneaza mai multe bonusuri si oferte promotionale. Daca sunteti unul dintre acestia, acest lucru va fi cu siguranta la fel ca cerul, cu atat de multe promotii diferite, inca nu suntem siguri de unde sa incepem …

Retineti ca au atat oferte promotionale permanente, cat si sezoniere, dar chiar si atunci cand unele dintre ele au disparut, ele sunt in mod obisnuit inlocuite cu altele noi.

Incepand, exista un bonus de bun venit pentru toti jucatorii noi, ceea ce este de fapt o oferta foarte generoasa de depunere a meciurilor, care este cu siguranta suficienta pentru a va pune in miscare. Vor arunca chiar si cateva rotiri suplimentare pentru a va face sa mergeti complet berzerk!

Pe langa acesta, exista cinci bonusuri diferite disponibile la cazinoul online HappiStar:

Bonus de reincarcare nelimitat – Chiar daca pare uimitor, aceasta oferta promotionala nu este cu adevarat nelimitata, chiar daca apare o data pe saptamana. Practic este un bonus de meci de depunere care va mareste sansele de a obtine victorii mari.

Bonusul Happihour – Dupa cum sugereaza si numele vesel, acest bonus va adauga si mai multa fericire experientei dvs. de jocuri de noroc, mai ales atunci cand jucati in timpul orelor fericite.

Bonusul Happi Revange – Aceasta oferta interesanta va ofera posibilitatea de a va razbuna, deoarece puteti recupera pierderi de pana la 250 USD, dar numai de doua ori pe saptamana. Aceasta inseamna ca, chiar daca pierzi unii, exista inca sanse sa-l recastigi si sa castigi si mai mult dupa aceea.

Bonusul Happi Friends – Spunerea prietenilor despre toate momentele bune pe care le aveti la HappiStar ar putea aduce multe beneficii! Trimiteti un prieten si puteti ajunge cu pana la 1K $ in rotiri suplimentare, bonusuri si alte bunatati.

Bonus de ziua de nastere – Nu in ultimul rand, acesta se explica destul de mult. Daca este ziua ta de nastere, acestia iti vor oferi pana la 20 $ in valoare de rotiri suplimentare si alte avantaje. Chiar ingrijit, nu-i asa?

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri