Helabet

HelaBet se numara printre cele mai populare site-uri de pariuri din Kenya si Burundi. Dupa lansarea unui site de pariuri inca din 2015, site-ul de pariuri a avut rezultate bune de-a lungul anilor. HelaBet a fost fondata in 2003 si este licentiata si reglementata de Comitetul pentru controlul si licentierea pariurilor din Kenya. Casa de pariuri este cea mai populara pentru cotele pe care le ofera la fotbal.

Scopul acestei revizuiri nu este de a determina daca HelaBet este un site de pariuri bun, deoarece acesta este deja un fapt bine stabilit. Mai degraba, scopul acestei revizuiri este de a evalua daca HelaBet bifeaza toate casetele potrivite, atunci când vine vorba de un site de pariuri care ofera caracteristicile la alegere. Este HelaBet casa de pariuri perfecta pentru tine?

helabet

De indata ce deschideti site-ul casei de pariuri, veti fi directionat catre pagina sa de pornire. Trebuie sa faceti clic pe butonul „INREGISTRARE”, prezent in coltul din dreapta sus al ecranului. De indata ce faceti clic pe acest buton, veti fi redirectionat catre o pagina, care arata ca imaginea mentionata mai sus.

Nu trebuie sa introduceti un cod promotional in aceasta etapa. Vom discuta oferta de bun venit HelaBet intr-o alta sectiune a acestei recenzii. Apoi trebuie sa completati verificarea „Nu sunt un robot” si sa bifati caseta Termeni si conditii, dupa ce le-ati citit. Odata ce ati introdus toate detaliile mentionate mai sus, faceti clic pe butonul „INREGISTRARE”. De indata ce ati facut clic pe acest buton, un mesaj va aparea pe ecran.

In momentul redactarii acestui articol, exista trei oferte promotionale oferite la HelaBet. HelaBet ofera Cash Out ca oferta promotionala. Cash Out este o caracteristica care va permite sa detineti controlul pariurilor. Puteti recupera o parte din câstigurile dvs., inainte ca meciul sa se incheie, daca credeti ca puteti continua sa pierdeti un pariu, in timp util pe durata ramasa a meciului.

Suma de bani primita la incasare depinde de momentul de incasare si de cotele in favoarea pariului plasat in momentul incasarii – Puteti câstiga mai mult sau mai putin decât miza plasata initial.

O alta oferta promotionala oferita la HelaBet va permite sa faceti o contraoferta, in ceea ce priveste cotele oferite pentru un pariu. Daca credeti ca HelaBet poate oferi cote mai bune la un pariu pe care doriti sa il plasati, puteti face o contraoferta, iar casa de pariuri poate alege sa accepte sau sa respinga solicitarea dvs.

Exista anumiti termeni si conditii, care se aplica pentru aceiasi. Trebuie sa plasati un pariu evaluat la 10 USD sau mai mult (convertiti in KES), iar contraoferta facuta de dvs. trebuie sa fie cu cote care nu depasesc cotele initiale, cu mai mult de 1%. Daca casa de pariuri alege sa respinga solicitarea dvs., este posibil sa va ofere in continuare cote imbunatatite la pariul pe care doriti sa il plasati, care depaseste cota initiala, dar este mai mic decât cererea dvs.

O alta oferta promotionala interesanta pe HelaBet, este cu privire la un Jackpot. Jackpotul HelaBet are patru niveluri, iar câstigatorii sunt anuntati in fiecare saptamâna. Pentru a participa la Jackpot, trebuie sa plasati pariuri sportive la cote mai mari sau egale cu 1,25. O portiune din pariul dvs. plasat este utilizata ca o masura in jurul careia este inscrisa suma câstigata prin Jackpot.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri