Hititbet

Un jucator relativ nou pe scena online, HitItBet a fost infiintat in 2006 si se adreseaza in principal jucatorilor si pietelor europene. Sportsbook Review din industria „watch-dog” a inceput acoperirea HitItBet la un C + in martie 2013. Pana in octombrie 2013, site-ul a fost evaluat drept D +. SBR nu este intotdeauna corecta cu privire la toate informatiile lor cu privire la casele de pariuri online, dar in aceasta privinta au fost moarte. Aceasta nota slaba este justificata si inseamna, in esenta, ca depunerea pe site este aceeasi cu aruncarea banilor pe canal. Cum s-a intamplat asta?

HitItBet a folosit o politica care nu a fost vazuta pana acum in industrie pentru a supara si a instraina clientii. Acest articol va examina aceasta politica si, speram, va servi drept avertisment pentru a fi extrem de atenti atunci cand depuneti sau detineti fonduri la HitItBet. Am putea recomanda pariorilor sa evite totul impreuna.

Casele de pariuri si organizatiile de caritate: un meci facut in cer?

Politica la care se face referire mai sus este una care este remarcabil de bizara. Aceasta implica casa de pariuri HitItBet si o misterioasa „caritate”. Citeste din nou asta. Acesta este un bookmaker care accepta pariuri implicate intr-o organizatie caritabila! Necrezut!

Pe 22 iulie 2013, HitItBet a facut obiectul unei plangeri catre SBR, in care se sustinea ca toate fondurile depuse, precum si castigurile, erau confiscate si, ati ghicit, donate in scopuri caritabile. Numele caritatii este necunoscut.

Motivul pentru care fondurile jucatorului au fost confiscate a fost pentru ca nu a trimis actul de identitate in termenul de doua luni permis in termenii si conditiile HitItBet. [1] Chiar si dupa ce jucatorul si-a trimis legitimatia, compania a fost ferma si a pastrat fondurile pentru a le oferi caritate. La doar doua zile de la reclamatia initiala, HitItBet a dat inapoi si, pe 24 iulie, in fata presiunii SBR a fost de acord sa schimbe aceasta regula, sa ramburseze clientului soldul sau complet si, de asemenea, sa ofere clientului un bonus de 10% pentru necazurile sale. [2 ] Se pare ca totul era bine pe frontul caritatii, cel putin deocamdata.

Problema bonusului HitItBet

Inainte de intregul fiasco caritabil, HitItBet a avut probleme si cu o oferta bonus. Jucatorul a incercat sa incaseze un bonus de 100 EUR, dar a fost refuzat. Motivul dat a fost ca s-a inscris pe pagina gresita a site-ului web. Dupa o intoarcere si intoarcere cu SBR, aceasta problema a fost clarificata, dar este inca ingrijorator faptul ca a fost nevoie de o terta parte pentru a se ocupa de aceasta.

HitItBet a confiscat, de asemenea, bonusurile jucatorilor daca nu au fost eliminate in 30 de zile, ceea ce pare putin rapid. In general, site-urile de pariuri permit 60-90 de zile sau mai mult pentru a sterge un bonus din cauza cerintelor de rollover. Desi aceste politici nu sunt pradatoare in exterior, ele sunt indoielnice si usor nelinistitoare.

Nu este probabil ca acest lucru sa fie cuprins intr-un caz izolat pentru mult timp. In viitor, exista o probabilitate exceptional de mare de aparitie a mai multor probleme care implica HitItBet. Este o problema cu managementul superior si proprietatea. Jucatorii nevinovati sunt victimizati si vor continua sa fie abuzati pana cand jucatorii se retrag si aleg alte carti foarte apreciate. Intr-adevar, nu exista niciun motiv pentru a depune intr-o carte cu un rating atat de scazut in 2014. Exista multe locuri de joaca de renume care ofera linii corecte si plati rapide si sigure. Acest lucru este de zece ori pentru jucatorii internationali.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri