HKJC

Timp de multi ani, singurul pariu legal disponibil in Hong Kong a fost la pistele de curse de cai. Acest lucru s-a schimbat in anii 1970, cand au fost deschise casele de pariuri off-track ca raspuns la cantitatea de jocuri de noroc ilegale. Acestea erau conduse de Hong Kong Jockey’s Club, un grup care inca controleaza toate activitatile de pariuri reglementate din tara. Desi au inceput ca o casa de pariuri de curse, de atunci si-au extins gama de piata pentru a include pariuri pe fotbal si baschet, precum si foarte populara loterie Mark Six.

HKJC este o organizatie non-profit, care este cel mai mare contribuabil din regiune, precum si contribuabil privat de caritate. Este condus de voluntari si, pe langa pariurile sportive, HKJC organizeaza cursele de cai pe cele doua piste din Hong Kong – Happy Valley si Sha Tin. Grupul organizeaza, de asemenea, evenimente de caritate, cine si intalniri sociale pentru cei 23.000 de membri ai sai.

HKJC

In plus fata de operatiunile sale terestre, HKJC are, de asemenea, un monopol pentru pariurile online din Hong Kong. Site-ul lor va permite sa pariati pe cai, fotbal si sa cumparati bilete de loterie. In 2002, pozitia HKJC a fost consolidata atunci cand a devenit ilegala atat companiile offshore sa isi ofere serviciile in Hong Kong, cat si rezidentii sa plaseze pariuri la ei. Conform acestei noi legi, reprezentantii companiilor care ofera servicii de pariuri rezidentilor din Hong Kong ar putea fi pedepsiti cu 7 ani de inchisoare, impreuna cu o amenda HKD de 5 milioane de dolari, in timp ce localnicii care au gasit utilizarea acestui site web ar putea primi o inchisoare de pana la 9 luni si o amenda de 30.000 USD HKD .

Ca urmare a acestor noi legi dure, multe site-uri internationale de pariuri nu ofera serviciile lor clientilor din Hong Kong. Cu toate acestea, asa cum se intampla in multe piete reglementate, exista inca un numar mare de companii care insista asupra incalcarii acestei legi. In 2011, sa estimat ca o treime din toate pariurile la cursele de cai au fost plasate pe site-uri de pariuri ilegale. Acest lucru, impreuna cu impozitarea ridicata la care este supus HKJC, este vazut ca o amenintare foarte realista pentru operatiunile lor, in ciuda faptului ca contribuie cu peste 1 miliard de dolari SUA guvernului si aceeasi suma pentru organizatiile de caritate in fiecare an.

Chiar si cu legile in vigoare, pe masura ce tehnologia avanseaza, devine din ce in ce mai usor accesul la casele de pariuri online fie direct, fie prin alte tari. Faptul ca multi localnici prefera sa foloseasca case de pariuri straine inainte de HKJC le-a prezentat parlamentarilor un nou set de provocari. Se pare ca in viitor legile noastre actuale vor fi relaxate, iar piata de pariuri deschisa companiilor straine. Cu toate acestea, avand in vedere ca guvernul din Hong Kong are multe probleme mai presante la indemana, este posibil sa nu vedem nicio reglementare a pietei de mult timp. Din fericire, utilizatorii din Hong Kong au inca multe optiuni din care sa aleaga.

HKJC_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri